❌İndirim Bitti! Apple iPhone 17e 256 GB Siyah 56.749 TL

iphone da yapay zeka 15pro ve üzeri her modelde mevcut
17 ve sonrası için tanıtım yapılmıştı diye hatırlıyorum nedense. 12gb ram gerekmiyor muydu? Bu modeller gerekli donanımsal desteği sağlıyorsa iyiymiş.

128GB bana sorun olur dersen alma yani biraz sana kalmış bir şey. Onun dışında bir eksiği yok dediğim gibi.
Kız arkadaşım istiyor yoksa bende 15 var keyfe keder gidiyor :D

17 sonrası için tanıtım yapılmıştı diye hatırlıyorum nedense. 12gb ram gerekmiyor muydu? Bu modeller gerekli donanımsal desteği sağlıyorsa iyiymiş.
Onu 17 Pro ve Air destekliyor sadece, düz 17 de kapsam dışında.

15 Pro ve üstü yapay zeka destekliyor iOS 27 ile de baya özellik gelecek ama onlar daha fazla destekliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kız arkadaşım istiyor yoksa bende 15 var keyfe keder gidiyor :D
Ona alacaksan e serisinden uzak dur kameraya önem veriyordur sanırım 😀

2 üründe ios var derken hocam :D iki üründe zaten işletim sistemi aynı .17e , düz 16 dan sistemsel olarak daha iyi diyorsunuz doğru mu ?
17e'deki modem daha iyi, bataryaya yansıyor aradaki fark. İkisi de güzel bence, bütçene uygun olanı al derim.

Onu 17 Pro ve Air destekliyor sadece, düz 17 de kapsam dışında.

15 Pro ve üstü yapay zeka destekliyor iOS 27 ile de baya özellik gelecek ama onlar daha fazla destekliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ona alacaksan e serisinden uzak dur kameraya önem veriyordur sanırım 😀
Maalesef ki içerisi değil dışarı.

120 hz olsa iyi olurmuş

Ben almam 16 zaten 17 var bende, air ile arasında kaldıydım alırken en son 17 aldım aynı paraydı
Air'ın sıkıntısı tek kamera olması değil bence, çoğu uygulama Air'ın çenteğine göre uygulama desteği vermiyor. Reddit'te çok yakınanı vardı, bence doğru karar vermişsiniz. Hele bir de sage green aldıysanız :peepokalp:

Air'ın sıkıntısı tek kamera olması değil bence, çoğu uygulama Air'ın çenteğine göre uygulama desteği vermiyor. Reddit'te çok yakınanı vardı, bence doğru karar vermişsiniz. Hele bir de sage green aldıysanız :peepokalp:
Siyah aldım.. grafit gibi ama. 13 prom grafit rengiydi arka cam birebir aynı. Siyahı 16 siyahı gibi olsa keşke koyu olsaymış. Air bataryası korkuttu beni yoksa kamera inan umrumda değil

Geri