Yardım En İyi Ücretsiz Yapay Zeka Hangisi?

Üniversite öğrencisiysen ücretsiz Gemini Plus veya ayda 180TL ye Gemini Pro alabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar 1-2 ayda (bazen daha hızlı bazen daha geç) iptal oluyor pek önermiyorum. Ben de denemiştim 1 tane alıp yani alayım gittiği yere kadar denerim 15 gün de çalışsa kârdır diyen alabilir. 18 ay gider beklentisinde olmak yanlış beklenti olur.
Mezunum hocam o yüzden teklifden yararlanamıyorum

gemini 3.8 flash gayet iş görüyor hocam.

Mezunum hocam o yüzden teklifden yararlanamıyorum
O zaman ya o kod işini deneyebilirsin ya da banka cashbackleri ile birleştirip 125-150TL civarına GPT Go alabilirsin, onun da limitleri baya iyi sadece en üst modellere ve Codex gibi araçlara erişimi yok. Vodafone kullananlara 3 ay bedava kod verdiler hatta çevrede varsa bir bak.

18 ay olarak aldıgınz paketler 1-2 ay gidiyor maks bilginiz olsun

Ustam tam olarak ne iş için kullanacaksın
Ders sorularım birde yazılımla alakalı işlerle uğraşıyorum çok ağırlıklı olmadan ama planlama vs Herşeyi yaptıracağım

O zaman ya o kod işini deneyebilirsin ya da banka cashbackleri ile birleştirip 125-150TL civarına GPT Go alabilirsin, onun da limitleri baya iyi sadece en üst modellere ve Codex gibi araçlara erişimi yok. Vodafone kullananlara 3 ay bedava kod verdiler hatta çevrede varsa bir bak.
Vodafone kullanan tanıdığım var ona nerden başlıcam bilginğz varmı

Chatgptden memnunum ama habire üyelik al diyor kullanamıyorum ve 1k vermek işitiyorum ama çok fazla geliyor onun yerine ücretsiz her işimi görecek yapay zeka öneriniz nedir
Gemini kullanıpm bedavaya güzel

Ders sorularım birde yazılımla alakalı işlerle uğraşıyorum çok ağırlıklı olmadan ama planlama vs Herşeyi yaptıracağım

Vodafone kullanan tanıdığım var ona nerden başlıcam bilginğz varmı
Vodafone Yanımda uygulamasında kod veriyor o kodu alıp hesaba tanımlaman lazım.

100den fazla sattım ben yarısını iade etmek zorunda kaldım.
hocam onu sanal numara satın alıp öyle yapıyorlar sanal numara kapanınca da patlama riski oluyor tedarikci ile alakalı bir durum benim hesap 2 aydan fazladır duruyor bir şey olmadı

hocam onu sanal numara satın alıp öyle yapıyorlar sanal numara kapanınca da patlama riski oluyor tedarikci ile alakalı bir durum benim hesap 2 aydan fazladır duruyor bir şey olmadı
Tüm ilanlar sanal no ile açılıyor zaten bende ürettim geçen hafta 5 tane onları da satıp bıraktım üretmeyi.

Geri