🔥İndirim Bitfenix Mh100 Kasa + A Seviyesi Bfg 1000w Psu 6.536 TL!

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,913
Çok sağlam fiyat. Sadece PSU'dan daha ucuza kasa + PSU veriyorlar. İçinde ki PSU A seviyesi. 7.699 TL'ye satılan 1ST Player NGDP 1000W'den daha iyi bir model. @AMYG hocamız bulduda sorun olacağını sanmıyorum. Gece başka şekilde duyurulamaz zaten.

Son düzenleme:
Bu forumda niye düşündürücü tepkisi yok ya?

Ne alaka hocam? Kim söy
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu forumda niye düşündürücü tepkisi yok ya?

Ne alaka hocam? Kim söylüyor?
Düşündürücü tepki ne alaka forumlardan baktım ona göre söyledim bilgim olsa buraya yazmam zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok sağlam fiyat. Kasa beleşe geliyor resmen. İçinde ki PSU A seviyesi. 7.699 TL'ye satılan 1ST Player NGDP 1000W'den daha iyi bir model. @AMYG hocamız bulduda sorun olacağını sanmıyorum. Gece başka şekilde duyurulamaz zaten.

15 TL satıcı takip kuponunu unutmayalım.
Hocam bitane kasa aldım da 2600 tl boş havuz kasa onu iade edip bunu almak mantıklı mı sizce

Son düzenleme:
Power parasına gibi bir fiyat gayet iyi

Çok sağlam fiyat. Kasa beleşe geliyor resmen. İçinde ki PSU A seviyesi. 7.699 TL'ye satılan 1ST Player NGDP 1000W'den daha iyi bir model. @AMYG hocamız bulduda sorun olacağını sanmıyorum. Gece başka şekilde duyurulamaz zaten.

15 TL satıcı takip kuponunu unutmayalım.
Bunu aldım ilk kasa dizmeye baslicam sorun cikmaz dimi

Linkteki gaming.gen.tr videosunda görünenBitfenix MH100 kasada görünen, kasa ile birlikte gelen BFG Gold 1000W güç kaynağı ile incehesap ve gaming,gen,tr sitelerinde zamanında satışı yapılmış olan BitFenix Bfg Gold 80+ güç kaynakları aynı değil. Muhtemelen pazarlama stratejisi. Biri tam modüler iken diğeri standart bir güç kaynağı. Farklı markalar bu yöntemi uyguluyor. Aynı isimde komponent kalitesi düşük, bağlantı şekli farklı hatta üreticisi farklı kırpılmış model çıkarıyorlar.

Linkteki gaming.gen.tr videosunda görünenBitfenix MH100 kasada görünen, kasa ile birlikte gelen BFG Gold 1000W güç kaynağı ile incehesap ve gaming,gen,tr sitelerinde zamanında satışı yapılmış olan BitFenix Bfg Gold 80+ güç kaynakları aynı değil. Muhtemelen pazarlama stratejisi. Biri tam modüler iken diğeri standart bir güç kaynağı. Farklı markalar bu yöntemi uyguluyor. Aynı isimde komponent kalitesi düşük, bağlantı şekli farklı hatta üreticisi farklı kırpılmış model çıkarıyorlar.

acaba satin alirsak videodaki gibi mi gelir yoksa zamaninda o sitelerde ayri olarak satilmis olan tam moduler psu mu gelir? burasi karar vermeyi zorlastiriyor

Geri