Cumartesi Pazar Tatil, Az Yoran İş Önerisi

dostum e ticaret firmalarına gir şu anda ek ödemeler felan düz maaş direk 50e geliyor hafta sonu tatil değil orası ayrı. Kocaelinde oturuyorsan. Gebze çayırova darıca bu tarflarda oturuyorsan direk başvur istersen hem 8 saat çalışma
Darıcadayım

Köfteci Yusuf komiyim 2. haftam olacak çarşamba günü yorucu ama keyifli ve parasıda 35k olunca emeğe değiyor ya

Köfteci Yusuf komiyim 2. haftam olacak çarşamba günü yorucu ama keyifli ve parasıda 35k olunca emeğe değiyor ya
tatilin, yolun falan nası iş işleyişini anlatır mısın hocam. Bende oraya girecektim, buraya girmeden önce ama maaşı az geldi 40 alıyom ben şu an da yemek yok onuda evden götürüyorum, stresine vs değmiyor ama çalışan arkadaşlar hep 18 yaşında ful makara terlikle falan çalışıyoz telefona bakıyoz paso mudurle patronların olmadıgı zaman 16.00-00.00, 00.00,08.00 vardiyalaarında ama yemek ve stresi yordu artık

bi süredir garsonluk yapıyorum size net diyeyim müşterilerim genellikle beyaz yaka çalışan umurlanrında bile değil masadan kalkarken sandalyesini geri koymaktan aciz ikram olan çayın sanki parasını vermiş gibi yapılan tavır bu ülkenin gelişeceğini düşünen varsa o umudunu çöpe atmalı az para bulsam uçar giderim trden avrupanın evsizi trnin memurundan iyi valla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

normalde milliyetçi bir bireydim ama soğudum bu insanlardan

bi süredir garsonluk yapıyorum size net diyeyim müşterilerim genellikle beyaz yaka çalışan umurlanrında bile değil masadan kalkarken sandalyesini geri koymaktan aciz ikram olan çayın sanki parasını vermiş gibi yapılan tavır bu ülkenin gelişeceğini düşünen varsa o umudunu çöpe atmalı az para bulsam uçar giderim trden avrupanın evsizi trnin memurundan iyi valla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

normalde milliyetçi bir bireydim ama soğudum bu insanlardan
Daha önce hangi Avrupa ülkelerinde ne kadar süreyle bulundun?

tatilin, yolun falan nası iş işleyişini anlatır mısın hocam. Bende oraya girecektim, buraya girmeden önce ama maaşı az geldi 40 alıyom ben şu an da yemek yok onuda evden götürüyorum, stresine vs değmiyor ama çalışan arkadaşlar hep 18 yaşında ful makara terlikle falan çalışıyoz telefona bakıyoz paso mudurle patronların olmadıgı zaman 16.00-00.00, 00.00,08.00 vardiyalaarında ama yemek ve stresi yordu artık
Valla hocam ben Alsancak şubesindeyim orası izmir kültürparkın yeniden açılmasının ardından konserler vs sonrası patlıyor mekan dün 9 eylülde millet oturacak yer bulamıyordu biraz yorucu oluyor öyle harici aşağıda depomuz var oradan bazen sular içecekler vs getirmek gerekiyor amelelik var yani biraz telefon kamera karşısında değilsen müdür görmezse sıkıntı yok şefler çok iyi muhabbetler dönüyor tabi yeri geldiğinde kızdığı da oluyor harici 35k başlangıç için iyi her gün oradan sana yemek veriyorlar sigortam var dükkan içi koşuşturmaca arkada çıkan bulaşıkların su lekelerini temizleme vs vs çoğu basit iş sadece yük gelirse işte amelelik oluyor genel olarak muhabbet güzel

Ek olarak tatil günde 1 kere izin var bayramlarda özel günlerde çalışıyorsun ek paranı veriyor mesai yaparsan ek para 10 saat çalışma 40dk yemek + 20dk çay molası var yol metroyla geliyorum 2 durak + max 5dk yürüme mesafesi var henüz yol için para verilmedi bana sanırsam yol param yok eğer müdürün gözüne girersen 1.5 ayda garson olan var 40k üstü maaş alıyorlar mesaide yaparsan ek paran oluyor rütbe arttıkça verdikleri görevler azalıyor.

Geri