Samsung Serverları Kayıtları Açıldı‼️

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Barlas007

80+
Reaksiyon skoru
47
Bütçe
5
Merhaba arkadaşlar direk konuya girelim Samsung server kayıtları açıldı çoğu telefoncu açılma imkanı yok diyorlardı demekki boş konuşuyorlarmış.Şuan itibariyle Samsung server kayıtları açıldı bu da şu demek artık yurt dışı cihazlarınızı server kayıt yaptırıp kullanabileceksiniz demek.Malesef S26 serisinin ki açılmadı😔

Bir telefoncudan aldığım fiyat listesi:

ORTALAMA USDT Fiyat Listesi:

S23 Serisi 300$

S24 Serisi 370$

S25 Serisi 400$

F5 Serisi 370$

F6 Serisi 400$

F7 Serisi 450$

Sarı siteye kayıtlı ilanlar düşmeye başlamış bile

Ekler

• 38790.webp
    38790.webp
    104.1 KB · Hit: 121
Son düzenleme:
Server kaydı yapınca güncelleme alabiliyor mu telefon?

s25 için konuşuyorum 20k kayıt 20k da telefon ücreti mi bunlar yoksa hepsi içinde fiyat mı

Hocam direk böyle denmez telefoncular bazen sıkıntı çıkmasın diye kapatıyo dikkatli olmak lazım başıma geldi çünkü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Server kaydı yapınca güncelleme alabiliyor mu telefon?
Benim bildiğim evet ama yaptırmadan önce sormanız en sağlıklısı

s25 için konuşuyorum 20k kayıt 20k da telefon ücreti mi bunlar yoksa hepsi içinde fiyat mı
Hocam telefon +400 dolar şeklinde

Hocam direk böyle denmez telefoncular bazen sıkıntı çıkmasın diye kapatıyo dikkatli olmak lazım başıma geldi çünkü

ne anlamı kaldı telefon 40k zaten

Geçmiş olsun
Biz bir tanıdığa yaptırdıydık Allah'a şükür güncelleme alıyor

Bu arada telefonum Xiaomi 15 ultra

ne anlamı kaldı telefon 40k zaten
Hocam şuan yeni açıldı ondan pahalı fiyatlar düşer ayriyeten şuan cihazları kapalı olan ve açmak zorunda olanlar için gibi bir şey şuan sıfır cihaz alıp kaydettirmek saçma ama s25u falan almışıtr 35-40k ya onu kaydettirmek için kullanabilir şuan çok pahalı

Bu arada telefonum Xiaomi 15 ultra
Güzel cihaz hocam bende 15T pro kullanıyorum 3-4 gün önce kayıt ettirdim geldi başımıza kötü şeyler

ama çok sorunlu 1 pc de 40 50 telefon olmalı ve kalıcılığı garanti değil, para vermeden önce iyice oturduğundan emin olmak gerekli...
Tam anlamadım hocam detaylı açıklarmısınız

Server kayıt mantıklı değil. Zaten 50k yı geçiyor 65-67k ya sıfırı yırt içi zaten. Benim gibi alın 8 ay kullanın ya satın yada yedejli kullanın

Server kayıt mantıklı değil. Zaten 50k yı geçiyor 65-67k ya sıfırı yırt içi zaten. Benim gibi alın 8 ay kullanın ya satın yada yedejli kullanın
Hocam aslında mantıklı açılalı 1 hafta bile olmadı fiyatlar bi düşüşün sarı siteye kayıltı s25u lar 40-45k dan düşmeye başlar gibi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri