Perk
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,102
En başından yanıt attığım kişinin görüşü zaten buBen demiyorum öyle bir şey
En başından yanıt attığım kişinin görüşü zaten buBen demiyorum öyle bir şey
Hayır düşmezbeyler 80 k olmuş 16 alamıyoz napcaz ne alıyım aga bi 18 açıklandı 80k oldu anlamadım ben bu düşmezmi 18 tr ye gelince fln eski haline dönmezmi önceki çıkan modellerden bilenler varsa bi destek
Zamın geleceği biliniyordu zaten. Hayır düşmez. Düşerse de aylar sonra eski fiyatlardan bile pahalıya anca düşer.beyler 80 k olmuş 16 alamıyoz napcaz ne alıyım aga bi 18 açıklandı 80k oldu anlamadım ben bu düşmezmi 18 tr ye gelince fln eski haline dönmezmi önceki çıkan modellerden bilenler varsa bi destek
Şu an piyasa çok kötü hiç bir şey almazdımne önerirsin başka telefon
Konunun en başında da dediğim gibi. Ya 17e'yi alıp çekilecektin ki yetişememişsin ya da o bütçeye hiiiç iPhone bakmayacaksın. Bazıları 17e almak gibi bir şey yapma demiş de hem daha yeni hem daha büyük batarya hem daha güzel kamerası hem de 256 GB olan bir telefon yerine neden 1 yıl daha eski ve 128 GB bir telefonu sırf geniş açısı ve dinamik adası var diye öneriyorlar bilmiyorum. 65.000₺ bütçeye fıstık gibi Samsung telefonlar bulursun şu an. Şu an o paraya S25U veya S26 yerine 17e/16 almak çok büyük bir saçmalık olur.ne önerirsin? başka
model
Enflasyonla o bütceye 16 kalırmı bilemedim reisbütçem 1 ay sonra tam iphone 16 ya denk olucak şuan 67k 16 12. sınıfa gidiyorum staja başliyacam iphone 16 mı alıyım 15 mi uzun ömürlü ve teknolojisi çok olsun istiyorum