Forumun Yeni Hali İyi Olmuş

1789078253397.webp

Bak bu çok iyi he bunu sevdim.

1789078276874.webp

Şuradaki ok olayını sevmedim. Hem kalabalıklaştırıyor hem de çok küçük. Eskiden üstteki süreye tıklardık "Az Önce" veya "Dün" gibi daha iyiydi bence.

Güncelleme tam bitsin düzelecektir biraz zaman geçsin gözümüz alışır 😀
Normal satır hali daha iyiydi alta alınması çok kötü. Ayrıca 2 farklı başlıkta sıcak fırsat olmalı birine çerez oyuncak ne atarsa atsınlar diğeri sadece pc bileşeni yeri olmalı.

Bence de mobil görünümü hiç göze hitap etmiyor, eski hâli daha iyiydi
Yok be eskiden mobil görünüm diye bir şey yoktu direkt PC görünümünün küçük haliydi o bence PC kısmı PC için güzeldi değişmesi kötü olmuş ancak mobil kısmı güzel olmuş
1 2 haftaya alışınca daha rahat edersiniz başlıklar eskiden telefonda tam gozukmuyordu olceklendirme yapmışlar ayrıca alttaki daha fazla kısmı da iyi olmuş bazen sayfa guncellenince konular kayboluyordu artık istediğin kadar in aşağı

Son düzenleme:
Yok be eskiden mobil görünüm diye bir şey yoktu direkt PC görünümünün küçük haliydi o bence PC kısmı PC için güzeldi değişmesi kötü olmuş ancak mobil kısmı güzel olmuş
1 2 haftaya alışınca daha rahat edersiniz başlıklar eskiden telefonda tam gozukmuyordu olceklendirme yapmışlar
Şu anda da gözükmüyor ki. Çok karmaşık hatta. Eskiden telefonu dik tutunca hemen hemen her şeyi görüp okuyup yapabiliyorken yan tutunca da insanların imzasını ve konuların tarihini ve saatini görüyordun. Gayet sade bir tasarımdı.

Mobil bende böyle bir tek İndirim yazısı şişmiş bazılarında onu anlayamadım ama yorucu değil bence güzel.
IMG_2159.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu nerede çıkıyor ben göremedim
1789078775117.webp

Sağ altta.

Hocam elinize sağlık. Siz bu adamları dinlemeyin ne yapsanız beğenmiycekler insanlara iyilik yok. Benden başka hepsini banla.

Şu anda da gözükmüyor ki. Çok karmaşık hatta. Eskiden telefonu dik tutunca hemen hemen her şeyi görüp okuyup yapabiliyorken yan tutunca da insanların imzasını ve konuların tarihini ve saatini görüyordun. Gayet sade bir tasarımdı.
1000008939.webp

Herkesi memnun edemezsin tabii

Konuya en son ben yazınca sanki konuyu ben açmışım gibi benim fotoğrafımın çıkması saçma olmuş bence. Her ana menüye döndüğümde "Daha demin yazdığım konu nerde" diye arıyorum sürekli.
Şu doğru bence de bunun eski haline dönmesi lazım. Konu sahibi gözüksün sadece, biz de altında minik belirelim.

Geri