Normal satır hali daha iyiydi alta alınması çok kötü. Ayrıca 2 farklı başlıkta sıcak fırsat olmalı birine çerez oyuncak ne atarsa atsınlar diğeri sadece pc bileşeni yeri olmalı.Güncelleme tam bitsin düzelecektir biraz zaman geçsin gözümüz alışır![]()
Yok be eskiden mobil görünüm diye bir şey yoktu direkt PC görünümünün küçük haliydi o bence PC kısmı PC için güzeldi değişmesi kötü olmuş ancak mobil kısmı güzel olmuşBence de mobil görünümü hiç göze hitap etmiyor, eski hâli daha iyiydi
Şu anda da gözükmüyor ki. Çok karmaşık hatta. Eskiden telefonu dik tutunca hemen hemen her şeyi görüp okuyup yapabiliyorken yan tutunca da insanların imzasını ve konuların tarihini ve saatini görüyordun. Gayet sade bir tasarımdı.Yok be eskiden mobil görünüm diye bir şey yoktu direkt PC görünümünün küçük haliydi o bence PC kısmı PC için güzeldi değişmesi kötü olmuş ancak mobil kısmı güzel olmuş
1 2 haftaya alışınca daha rahat edersiniz başlıklar eskiden telefonda tam gozukmuyordu olceklendirme yapmışlar
bu nerede çıkıyor ben göremedimAlıntıyı görüntüle
Bak bu çok iyi he bunu sevdim.
Alıntıyı görüntüle
Şuradaki ok olayını sevmedim. Hem kalabalıklaştırıyor hem de çok küçük. Eskiden üstteki süreye tıklardık "Az Önce" veya "Dün" gibi daha iyiydi bence.
bu nerede çıkıyor ben göremedim
Şu anda da gözükmüyor ki. Çok karmaşık hatta. Eskiden telefonu dik tutunca hemen hemen her şeyi görüp okuyup yapabiliyorken yan tutunca da insanların imzasını ve konuların tarihini ve saatini görüyordun. Gayet sade bir tasarımdı.
Şu doğru bence de bunun eski haline dönmesi lazım. Konu sahibi gözüksün sadece, biz de altında minik belirelim.Konuya en son ben yazınca sanki konuyu ben açmışım gibi benim fotoğrafımın çıkması saçma olmuş bence. Her ana menüye döndüğümde "Daha demin yazdığım konu nerde" diye arıyorum sürekli.
Mehmet beycim eskisi daha iyiydi harbi ;(Sıcak fırsatlar sekmesinde hata var, birazdan düzelecek.
çok iyimiş teşekkürlerMobil bende böyle bir tek İndirim yazısı şişmiş bazılarında onu anlayamadım ama yorucu değil bence güzel.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Sağ altta.