Parmağınla kaydır sekme çubuğunu. Çıkıyor öyle. Oklar bozukkonu dışı bölümü nerede
Bence bu hali daha iyi. Geleneksel görünümden biraz daha modern bir görünüme geçmiş ve detay konusunda sadeleşmiş. Elbette alışması zaman alır o ayrı mesele.Sizce Hangisi Yorumlarınız merak ediyorum
Bence eski hali daha güzeldi sadeydi şimdi değiştirmişler daha dağınık geliyo şimdi
Arkada 70 tane neyin sekmesi açıkMobil görünümde hızlı erişim panosundaki oklar bozuk. Oklardan kaydırma yapınca sekmeler kayboluyor @Mehmet Yılmaz
Alıntıyı görüntüle
Sekme kapatmıyorum ki ben hiç. Yan sekme işim olduğunda açıyorum +1 sekme olarak ekleniyorEski hali çok daha güzeldi bence. Böyle çok kaba durmuş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arkada 70 tane neyin sekmesi açık
Zaten o şekildeydi önceden. Neden bir şeyler değişince far görmüş tavşana dönüyoruz genel olarak anlamadımEski hali çok daha güzeldi bence. Böyle çok kaba durmuş ve şu bi' gri bi' beyaz olmamış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arkada 70 tane neyin sekmesi açık
Öyleydi ama böyle daha çok sırıtmış. Ya da psikolojik heralde..Zaten o şekildeydi önceden. Neden bir şeyler değişince far görmüş tavşana dönüyoruz genel olarak anlamadım![]()
O da zaten aylardır aynı yerinde duruyor değişmedi.şu üstteki üçlü fena sinir bozuyor
İtopya bazen yapıyorda diğer ikisi iş yokşu üstteki üçlü fena sinir bozuyor