- Konu Sahibi Konu Sahibi
eski ram indirimleri önümüze çıkar sa yeni sanıp moralimiz bozulmasınböyle olması daha iyi değil mi
eski ram indirimleri önümüze çıkar sa yeni sanıp moralimiz bozulmasınböyle olması daha iyi değil mi
bence de değil abi en yeni indirim konusu direkt yukarıda listelense daha iyi. sürekli cevap yazılınca indirimden ziyade tartışma konusuna dönüyor eski indirimlerin konusu aktif ama orada hala mesela. ayrıca popüler konular kısmı kesin geri gelmeli. en çok hit almış ve faydalı konular oradaydı.böyle olması daha iyi değil mi
tmmdır bunu değerlendirelim @Mehmet Yılmaz aklımızda bulunsunDeğil hocam aynı indirimler tekrar tekrar düşüyor eskiden daha iyidi yenileri görüyorduk en azından
mantıklıeski ram indirimleri önümüze çıkar sa yeni sanıp moralimiz bozulmasın
sıcak fırsatlara konumu tekrar yüksletmek çok saçma bence şimdi yaptım mesela en yukarıda benım sıcak fırsatlar konusu vartmmdır bunu değerlendirelim @Mehmet Yılmaz aklımızda bulunsun
Donanım arşivi classic ne zaman gelirtmmdır bunu değerlendirelim @Mehmet Yılmaz aklımızda bulunsun
Eski bir sıcak fırsat konusunda tartışma çıkınca biten indirimler sıcak fırsatlarda başta çıkacakböyle olması daha iyi değil mi
ashdahsdhashdDonanım arşivi classic ne zaman gelir![]()
en ufak şüpheniz olmasın yeni iyileştirmeler birkaç güne biter halen tasarlıyorum, bu görünüme geçmemizin temel sebebi ise güvenlik gerekti.Donanım arşivi classic ne zaman gelir![]()
görünüm sorun değilde sıcak fırsatlar biraz olmamış gibi ona düzeltseniz on numaraen ufak şüpheniz olmasın yeni iyileştirmeler birkaç güne biter halen tasarlıyorum, bu görünüme geçmemizin temel sebebi ise güvenlik gerekti.
Öyle olduğunu düşünüyorum çünkü 2-3 hafta önce saçma sapan telegram reklamları atıldı hesaplardanUmarım öyledir...