🔥İndirim Aoc Q27g41zdf 27" 240hz 0.03ms Qhd Qd-OLED 18.999,00 Bu Fıyata OLED

bir şey savunmuyorum qd oled monitöre renk doygunluğu berbat demek kavram karıştırmak gibi geliyor hdr renk doygunluğu kötü dersen katılırım bu monitör özelinde. sdrda mükemmel bir monitör rekabetçi oynamadığım da tvde oynamayı tercih ederim gene değişen bir şey yok
Dostum ucuz oledler hakkında konuşuyorum attığım videoyu da mı izlemedin. Hiç kavram karmaşası yok. Ucuz OLED VA kadar bile iyi renk veremiyor. O yüzden elmayla armudu kıyaslama. Ayrıca sadece rek. oynayacak birisi ne 2k ne bu paraya oled tercih eder. 10K ya fast ips 240hz monitör dolu her yer. Aradaki gecikmeyi hissetmezsin bile.

Dostum ucuz oledler hakkında konuşuyorum attığım videoyu da mı izlemedin. Hiç kavram karmaşası yok. Ucuz OLED VA kadar bile iyi renk veremiyor. O yüzden elmayla armudu kıyaslama. Ayrıca sadece rek. oynayacak birisi ne 2k ne bu paraya oled tercih eder. 10K ya fast ips 240hz monitör dolu her yer. Aradaki gecikmeyi hissetmezsin bile.
paragrafta doğru bilgi bulamadım

https://amzn.eu/d/01veVIoU al mis gibi oled hdr da var sdr da
[
En kötü msi' in x24 modeline bakın.
24 inç IPS ucuz ofis monitöründen geçeceğim. 20-25 bin TL kasamdan pahalı. Bilgisayarım iyi değil ama işimi görüyor. Güzel bir monitör alıp 5-10 yıl kullanmayi düşünüyorum. Oled uzun ömürlü olur mu?
5-10 bin TL'ye IPS 2k 27 inc monitör alayım diyordum ama almışken tam mi alsam dedim.

24 inç IPS ucuz ofis monitöründen geçeceğim. 20-25 bin TL kasamdan pahalı. Bilgisayarım iyi değil ama işimi görüyor. Güzel bir monitör alıp 5-10 yıl kullanmayi düşünüyorum. Oled uzun ömürlü olur mu?
Oled in her zaman yanma riski var 5 senede mi olur 10 senede mi olur 3 4 te mi olur kullanımına ve panele bağlı hocam ben oyun oynarken açıyorum sadece oled monitörü mü haricen 4k 1080 2 modlu ips kullanıyorum

5-10 bin TL'ye IPS 2k 27 inc monitör alayım diyordum ama almışken tam mi alsam dedim.
Her geçen gün panel koruması için yeni bir teknoloji çıkıyor panel tipi değişiyor ama hala tak çalıştır durumuna gelmedi maalesef. Sıradan monitörler kadar zahmetsiz bir kullanışı yok. Temizliği bile ekstra özen istiyor. O yüzden herkese oled tavsiye etmiyorum. Ya kaliteli bir VA ya da Fast IPS bir monitöre geçin.

Daha silmedim ama pahalı bi mikrofiber bez aldıydım onla beraber distile suyla ıslatıp silcem
Küçük hava temizleyici koyuyorlar hepa filtreli masaüstüne o da hoşuma gitti geçen gördüm bir kaç setup da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,031
Üyeler
203,043
Son üye
KROMOZZ
Geri