Hangi ev internetini önerirsiniz?

Reaksiyon skoru
29
Arkadaşlar bulunduğum bölgede fiber var türk telekomla turkcell superonlıne arasında kaldım kullananlar tavsiyede bulunabilir mi ilk kez ev interneti alacağım da fikrinizi merak ettim ve sanırım 35 megabit alacagım alırsam sizce yeterli mi?

Arkadaşlar bulunduğum bölgede fiber var türk telekomla turkcell superonlıne arasında kaldım kullananlar tavsiyede bulunabilir mi ilk kez ev interneti alacağım da fikrinizi merak ettim ve sanırım 35 megabit alacagım alırsam sizce yeterli mi?
superonline kullanıyorum sürekli internet gidiyor kötü

Ben superonline kullanıyorum çok memnunum. Ne kesilme ne yavaşlama ne ping oluyor. 1yılı geçti bağlatalı devam ediyorum aynı şekilde.
Fakat bölgeden bölgeye değişiklik gösterebilir.

öneriirim superonline
fakat altyapınız hangisi en iyi ise onu tercih edin
ve özellikle modemi kendiniz alın

Kanka türk telekom veyahut superonline önersen daha iyi olur çünkü bu 2sinden başka bi intrrnet almayı dşünmüyorum
knk şimdi söyle bu adamların altyapısı yok salında bunlar TürkTelekom veya superonline altyapısı kullanıyorlar bu iki firmadan port kiralıyorlar yani sadece fatura başkasına ödeniyor yine aynı yerden internet almış oluyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

knk şimdi söyle bu adamların altyapısı yok salında bunlar TürkTelekom veya superonline altyapısı kullanıyorlar bu iki firmadan port kiralıyorlar yani sadece fatura başkasına ödeniyor yine aynı yerden internet almış oluyorsun
alt yapı sorgulaması yap bunlarda fiber verir çünkü TürkTelekom veya superonline kullanıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,734
Üyeler
197,543
Son üye
Turk129
Geri