Oyuncu Laptop Önerisi 75k

itsmertkadir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
186
Bütçe
75000
Merhaba, Konu başlığında da belirttiğim gibi maksimum 75.000 TL'ye kadar çıkabileceğim laptoplar arıyorum. Bu fiyatın üstüne çıkamayacağım.

Kullanım amacı; oyun geliştirme için kullanılacak, üniversitede oyun programlama bölümünde kullanacağım.

Açıkçası MSI Cyborg / Katana gibi bazı seriler bu fiyat skalasında önüme denk geldi biraz araştırma yaparken soğutma ve kasa parçaları çok dandikmiş. En alt segment olarak satıldığı için bu serileri istemiyorum, aklımda soğutma ve kasa bakımından bazı marka / modeller vardı ancak bu fiyat bandında onların da ürünü yok. (Acer Nitro v16, Acer Predator Helios 16 ve benzeri).

Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Merhaba, Konu başlığında da belirttiğim gibi maksimum 75.000 TL'ye kadar çıkabileceğim laptoplar arıyorum. Bu fiyatın üstüne çıkamayacağım.

Kullanım amacı; oyun geliştirme için kullanılacak, üniversitede oyun programlama bölümünde kullanacağım.

Açıkçası MSI Cyborg / Katana gibi bazı seriler bu fiyat skalasında önüme denk geldi biraz araştırma yaparken soğutma ve kasa parçaları çok dandikmiş. En alt segment olarak satıldığı için bu serileri istemiyorum, aklımda soğutma ve kasa bakımından bazı marka / modeller vardı ancak bu fiyat bandında onların da ürünü yok. (Acer Nitro v16, Acer Predator Helios 16 ve benzeri).

Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Bunu alabilirsiniz hocam

Hocam sıfır gibi 1 ay kullandım model yükselttiğim için boşta duruyor öyle.dolapta ilanım var 6 taksit garantiye yapıyor isterseniz bir bakın.

Buna bakıyorum aslında ama çok mu pahalı içeriğine göre yada, soğutma kısmı vesaire iyi mi emin değilim pek

Buna bakıyorum aslında ama çok mu pahalı içeriğine göre yada, soğutma kısmı vesaire iyi mi emin değilim pek
Bunu alabilirsiniz hocam

hocam sizin bu attığınız ile benim attığım arasında ne fark var ram dışında bunu özellikle önerme sebebiniz nedir yani
Sizin attığınız 24 GB ram'e sahip benim attığım 32 GB ram'e sahip
(24 GB ram'i 32 gb'ye upgrade etmesi zor olur)

Sizin attığınız 16 inç benim attığım 17.3 inç

81K'ya çıkıp almaya değer mi değer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,629
Üyeler
203,914
Son üye
Recep3759
Geri