70-75 Bin TL Laptop Önerisi

Dušan Tadić

80+ Silver
Reaksiyon skoru
10,749
Bütçe
70000
bu konuyu ikinci açışım ama doğru düzgün cevap gelmediği ve fiyatlar değiştiği için tekrar açıyorum
ağırlıklı olarak mühendislik programlarını kullanacağım ve single player oyunlar oynayacağım. Macbook önermeyin çünkü bana lazım olacak programları açmıyor.
bu bütçeye ne önerirsiniz ne tavsiye edersiniz? bugün veya yarın sipariş vermem lazım kesinlikle

bu konuyu ikinci açışım ama doğru düzgün cevap gelmediği ve fiyatlar değiştiği için tekrar açıyorum
ağırlıklı olarak mühendislik programlarını kullanacağım ve single player oyunlar oynayacağım. Macbook önermeyin çünkü bana lazım olacak programları açmıyor.
bu bütçeye ne önerirsiniz ne tavsiye edersiniz? bugün veya yarın sipariş vermem lazım kesinlikle
acer nitro 18 5060 lı versiyon olabilir 70 bine 5060 pahalı kalıyor ama geri kalan özellikleri iyi.

Max 70 mi yoksa üzerine çıkabilir misiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ona göre önerelim

ekranı iyi olsa direkt alırım bunu ama herkes ekranı kötülüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sıfır olsun hocam mümkünse
Evet hocam ekranı ne iyi değil diye bilirim ne de kötü ama %100 sRGB laptoplarda bu fiyat bazında resmen hepsinde 16 gb var ama tabii ki ekrana önem veriyorsan ilk olarak 16 gb sonra 32 gb a yükseltebilirsin

Geri