Çözüldü onlar hocam. Daha uzun ömürlü bir şey istiyorsanız AQWMG var 4. nesil Tandem OLED cashback ile 27K’ya geliyor. Koruma özellikleri açık olduğu sürece bir problem olmaz, olsa bile 3 yıl garantisi var hocam. Çok takılmayın.Ama OLED bu, elbet yanacak. Böyle 10 yıl 5 6 yıl kullanacağım diyorsanız zor hocam bence.Ekran yanma problemi olur mu
Hocam hem rekabetçi hem hikayeli oyun için en iyisi hangisi olurÇözüldü onlar hocam. Daha uzun ömürlü bir şey istiyorsanız AQWMG var 4. nesil Tandem OLED cashback ile 27K’ya geliyor. Koruma özellikleri açık olduğu sürece bir problem olmaz, olsa bile 3 yıl garantisi var hocam. Çok takılmayın.Ama OLED bu, elbet yanacak. Böyle 10 yıl 5 6 yıl kullanacağım diyorsanız zor hocam bence.
MSI 26.5" MAG 271QP QD-OLED X28, Gaming Monitör, WQHD, 16:9, Flat, QD-OLED, 280Hz 0.03ms, FreeSync Premium Pro, Pivot : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 26.5" MAG 271QP QD-OLED X28, Gaming Monitör, WQHD, 16:9, Flat, QD-OLED, 280Hz 0.03ms, FreeSync Premium Pro, Pivot : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ben bunu aldım (x28) aşırı memnunum. alırken en ufak şeyde iade ederim diye düsünmüstüm ama hiç sorun çıkmadı iade etmekten vazgectim.
zam yemiş ben aldığımda 26900 tl fiyatı vardı. araştırın 26 27 bandında bulursanız bunu alın bütçe çıkmazsa arkadaşın attığını alın (x24)
herkesin ortak fikri mat kaplama almayın ve qd oled olanlara daha olumlu yorumlar var, secim sizin.
Alıntıyı görüntüleMSI 26.5 MAG 271QP QD-OLED X24, Gaming Monitör, WQHD, 16:9 Flat, QD-OLED, 240HZ, 0.03ms (GTG), Adaptive-Sync : Amazon.com.tr: Elektronik
MSI 26.5 MAG 271QP QD-OLED X24, Gaming Monitör, WQHD, 16:9 Flat, QD-OLED, 240HZ, 0.03ms (GTG), Adaptive-Sync : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
X28 amazon depoda 23k onu şnceleyebilir misiniz alınır mı
Hocam ikisi de güzel, sepette 21K’ya geliyor. Ben eksilerini ve artılarını size söyledim, kendinize göre karar verin. Dediğim AQWMG ise Tandem OLED; daha yüksek parlaklıklara sahip, Trueblack Glossy sayesinde muhteşem bir görüntü sunuyor ve QD-OLED’e yakın renkler veriyor. Hatta 3. nesil QD-OLED’den daha iyi renkler sunuyor.Ömrü konusunda da avantajlı. Basitçe anlatmak gerekirse, normal 3. nesil OLED’de 1 görevi 1 kişi yaparken, Tandem OLED’deki ekstra katman sayesinde aynı görevi 2 kişi paylaşıyor. Bu da piksellerin üzerindeki yükü azaltarak daha uzun ömür ve daha yüksek parlaklıklara çıkabiliyor. Temelde olay bu.https://www.lg.com/tr/monitor/oyun-monitorleri/27gx700a-b/ Bu 23.5k ya geliyor 27k tandem oled önerinizle kıyaslar mısınız
Aynı fiyata sıfır 271QP X24 alın hocam, aralarındaki tek fark Hz. 280 Hz QD-OLED istiyorsanız AW2725D alabilirsiniz ama bütçenizin 600 TL üstünde.X28 amazon depoda 23k onu şnceleyebilir misiniz alınır mı
Woled veya tandem alacak gibiyim attığım lg modeli 23k ya geliyor o tandem mi acaba ve alınır mıHocam ikisi de güzel, sepette 21K’ya geliyor. Ben eksilerini ve artılarını size söyledim, kendinize göre karar verin. Dediğim AQWMG ise Tandem OLED; daha yüksek parlaklıklara sahip, Trueblack Glossy sayesinde muhteşem bir görüntü sunuyor ve QD-OLED’e yakın renkler veriyor. Hatta 3. nesil QD-OLED’den daha iyi renkler sunuyor.Ömrü konusunda da avantajlı. Basitçe anlatmak gerekirse, normal 3. nesil OLED’de 1 görevi 1 kişi yaparken, Tandem OLED’deki ekstra katman sayesinde aynı görevi 2 kişi paylaşıyor. Bu da piksellerin üzerindeki yükü azaltarak daha uzun ömür ve daha yüksek parlaklıklara çıkabiliyor. Temelde olay bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynı fiyata sıfır 271QP X24 alın hocam, aralarındaki tek fark Hz. 280 Hz QD-OLED istiyorsanız AW2725D alabilirsiniz ama bütçenizin 600 TL üstünde.
Evet Tandem 4. Nesil. Aynı monitörden ben de alacaktım ama gray banding sorunu çıkabilme ihtimaline karşı bir alt modeli 3. Nesil 240Hz modelini aldım. Dediğiniz model mat kaplama bir de haberiniz olsun.Woled veya tandem alacak gibiyim attığım lg modeli 23k ya geliyor o tandem mi acaba ve alınır mı
www.gamer.gen.tr