Kız Kankamın Arkadaşı Priv Hesaptan İstek Attı

bilmiyorimki hocam konusma baslatacak bir sey yok kiz utangac sanirim hic oyle durmuyor
Konuşma en iyisi.
İnsan nüfusunu düşürmek için proje başlatalım.

Şimdi sen o kıza soracaksın. Erkek kardeşin var mı? Evet derse numarasını iste bişey sorucam de.

Ne sorabilirsin derse. Projemizden bahsedersin.

Ne kadar canım istemese de bu mesajı gördüğün an İspanya Dünya kupası paylaşımı yap.
İstekli ise oradan konu açar.

Arkadaşının arkadaşı hemen analiz31 e gerek yok, gayet normal bir şey.

Konuş niyetini anla bizede söyle
yakın arkadaşın yemliyo olabilir öyle laps diye koşma arkadaş ayağı git ayağı
yapışşşşş

Arkadaşının arkadaşı hemen analiz31 e gerek yok, gayet normal bir şey.
beyler kizla konuyu actigimdan beri az konustuk ama benim kiz kanka bugun telefonda konusurken söyledi senden baya hoslaniyormus ilgisini cekmissin diye simdi rahatlikla ataga gecebilirim kizla buluscaz : D

beyler kizla konuyu actigimdan beri az konustuk ama benim kiz kanka bugun telefonda konusurken söyledi senden baya hoslaniyormus ilgisini cekmissin diye simdi rahatlikla ataga gecebilirim kizla buluscaz : D
Forumun nadir başarılı kız konularından biri olur umarım.

Dostlar benim kız arkadaşım var bir tane. Bayağı yakınız ama sevgili değiliz. Onun bir arkadaşı var, onunla da çok yakınlar. Telefonda konuşturmuştu bizi falan. Hatta bana kız kankam da telefonla konusurken diyor işte "Seni sordu, ne yapıyor?" diye falan. Gece de privinden o kız istek atmış. Ne ayak acaba, sizce neden atmıştır?
Yürüyor işte :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Veya yakın olduğun kız sana aşık ve seni test etmek için arkadaşını kullanıyor eğer sen de aşıksan zokayı yutma değilsen keyfine bak.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Veya yakın olduğun kız sana aşık ve seni test etmek için arkadaşını kullanıyor eğer sen de aşıksan zokayı yutma değilsen keyfine bak.
yok hocam ya yakın dedıgım kız kucuk benden 2 yas bıde bı hoslanma yok yanı ben hıssetmedım zaten kendı kardesım gıbı goruyorumda o da oyledır umuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,011
Üyeler
204,585
Son üye
Alper_Esk50
Geri