Yardım Havit Gamenote H2015 Pro 5 Modlu 24ms Alınır mı?

p1y4d3

80+
Reaksiyon skoru
163
Genelde CS oynuyorum. alınır mı beyler? Çok acil tecrübesi olan varsa sevinirim. kuponum var, beyazı 2k ya siyahı 1850 ye gelecek.

Bu fiyat bandında başka kulaklık varsa önerilere açığım.

bilmiyorum belki benim kulaklıkta üretim hatası olabilir ama belli bir açıya dönünce sesler kesiliyor ve cızırtı geliyor
CS için nasıl peki? herkes 7.1 i çok kötü falan fiyor.

Ben açıkcası şu çok övülen ATK N 9 ile aynı programda eşleşiyor diye kendimce iki kulaklığın da aynı ürün olduğunu düşünüp o maksatla almayı düşündüm.

Çünkü hem aşırı benzerler hem de ATK nın driver programı kulaklığı görüyormuş.

benim kullandığım kulaklığın fps için iyi olduğunu söyleyemem çünkü 7.1 tam olarak iyi değil yani sağ veya soldan ses geldiğini anlarsın fakat alttanmı ses geldi üstten mi bunu anlamak bu kulaklıkla imkansız yani fps oyunu için önermiyorum ama resimde de gördüğün gibi 7.1 açarsan çok az da olsa farkettiriyor

Ben açıkcası şu çok övülen ATK N 9 ile aynı programda eşleşiyor diye kendimce iki kulaklığın da aynı ürün olduğunu düşünüp o maksatla almayı düşündüm.

benim kullandığım kulaklığın fps için iyi olduğunu söyleyemem çünkü 7.1 tam olarak iyi değil yani sağ veya soldan ses geldiğini anlarsın fakat alttanmı ses geldi üstten mi bunu anlamak bu kulaklıkla imkansız yani fps oyunu için önermiyorum ama resimde de gördüğün gibi 7.1 açarsan çok az da olsa farkettiriyor
hiç 7.1 kullanmadım hayatımda :D biraz araştırınca teknoloji ilerlemiş dedim :D

Şuan ayın kulaklıkla valorant oynuyorum her şey on numara 7.1 zaten ucuz kulaklıklarda sanal bir 7.1 çok değişen bir şey yok gerçek 7.1 için 10-15k çıkman lazım :D ayak seslerini nerden ne taraftan geldiğini rahatlıkla algılıyorsun ben %52 seviyelerin de kullanıyorum ses o kadar iyi fakat ayar yapmayı bilmeyen kesim maalesef çok fazla görüyorum ayar yapın arkadaşlar

hocam 1 haftya boyunca bu kulaklıgı arastırdım musterı yorumları hıc guven vermıyor alınmaz bence.

hocam 1 haftya boyunca bu kulaklıgı arastırdım musterı yorumları hıc guven vermıyor alınmaz bence.
valla ben de bilemedim, kimi iyi diyor kimi çok kötü diyor.
Siz ne aldınız hocam? ne kullanıyırsunuz? memnun musunuz? çoğunlukla ne tarz oyunlar oynuyorsunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuan ayın kulaklıkla valorant oynuyorum her şey on numara 7.1 zaten ucuz kulaklıklarda sanal bir 7.1 çok değişen bir şey yok gerçek 7.1 için 10-15k çıkman lazım :D ayak seslerini nerden ne taraftan geldiğini rahatlıkla algılıyorsun ben %52 seviyelerin de kullanıyorum ses o kadar iyi fakat ayar yapmayı bilmeyen kesim maalesef çok fazla görüyorum ayar yapın arkadaşlar
ya ben ATK nın programı görüyor diye alacaktım. ordan ayar yapınca iyi diyorlar ama şu cızırtı ve tiz ses olayını çoğu kişi ortak söylüyor.

Siz ne aldınız hocam? ne kullanıyırsunuz? memnun musunuz? çoğunlukla ne tarz oyunlar oynuyorsunuz?

ya ben ATK nın programı görüyor diye alacaktım. ordan ayar yapınca iyi diyorlar ama şu cızırtı ve tiz ses olayını çoğu kişi ortak söylüyor.
Ben dolby kullanıyorum sıfır sıkıntı

hocam suanlık g321 aldım logıtech ıkıncı el ılk 6 saatım oldugu ıcın bısey dıyemeyecegım ama ses kısık gelıyor bıraz. valorant cs ve hıkayelı oyunlar. bende o yuzden havıt almadım herkes onerıyor ama herkes gomuyor cozemedım.

Cızırtı EQ ayarıyla ilgili büyük ihtimalle, uygulaması yerine ATK uygulamasını kullanın. ATK N9 PRO ile neredeyse aynı kulaklık. Oradaki EQ ayarları daha ideal. Pil konusunda katılıyorum, bence de hızlı bitiyor.

H2015 PRO test ettiğimde CS2 ve Valorant'da ses kasabiliyordum. Ama forumda biri yakın ayak seslerini duymakta zorluk çekiyorum diyordu. Ben CS 1.6, CS:GO bayağı oynamış biriyim, ama CS2 çok oynamadım. Genelde topluluk sunucularında oynuyorum. O yüzden CS2 konusunda anlayacak kadar düzenli bir tecrübem yok. Genelde BF6, şu aralar WARDOGS gibi güncel oyunları oynuyorum. O oyunlarda sorun olmuyor. Tabii ana kulaklığım H2015 PRO değil, IEM kullanıyorum daha çok onu da ayrıca belirteyim.

Arkadaş ayrıca farklı bir kulaklıktan geçmişti, yeni kulaklık geçişinde biraz sese alışma süreci de önemli. Genellikle ₺700-2000 arası USB 7.1 kablolu kulaklıklarda ses şiddeti yüksek CMedia 108 ses kartı kullanılıyor. Kablosuzlarda ise bunun üst versiyonu ve kablosuza uygun olanları. Kaliteli olanlarda ses şiddetten çok daha tizleri iyi duymaya yönelik oluyor. Bu da aslında ayak sesi duymada daha iyi olabiliyor. Ama bu kulaklığın tek dezavantajı yazılımı, onu da ATK Hub çözüyor.

Ama belirteyim sanki kapatılıp açınca EQ ayarı bozuluyor gibi. Bilgisayarı açınca tekrardan uygulamayı açıp kontrol edin. EQ ayarlarında Config square için ATK üye olun ve giriş yapın. Burada bir sürü oyun veya FPS oyunları için kullanıcıların yaptığı EQ ayarları var. Bunları kurcalayın CS2 çok daha iyi ses duyabileceğiniz ayarlar da bulabilirsiniz.

Bence bu bütçede halen en mantıklı ürün. Kumaş ve kalın ped, ATK uygulaması ile çalışması, eğer bass istiyorsanız da %70 üstüne çıkın. İstemiyorsanız %70 kullanın. Cızırtı sorunu dediğim gibi hatalı EQ ayarında oluyor gibi duruyor.

2026-09-19_22-43.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,354
Üyeler
203,802
Son üye
Meth-in
Geri