nasıl yani çevirince cızırtı ne alaka anlayamadım hocam
Havit Gamenote H2015 Pro 5 kullanıyorum programı bence yetersiz pil günde 10 14 saat kullanımda 4 gün yetiyor ama şöyle bir sorunum var usb ister kasanın üstte ister anakartta takılı olsun başını belli bir açıya çevirince ses cızırtı yapıyor neden bilmiyorum ilk defa kablosuz kulaklık kullanıyorum. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle moderatör yardım paylaşım yaptıktan sonra resimler sağa sola kaydı bişeyler oldu ilk paylaşımım kusura bakmayın.
bilmiyorum belki benim kulaklıkta üretim hatası olabilir ama belli bir açıya dönünce sesler kesiliyor ve cızırtı geliyornasıl yani çevirince cızırtı ne alaka anlayamadım hocam
CS için nasıl peki? herkes 7.1 i çok kötü falan fiyor.bilmiyorum belki benim kulaklıkta üretim hatası olabilir ama belli bir açıya dönünce sesler kesiliyor ve cızırtı geliyor
CS için nasıl peki? herkes 7.1 i çok kötü falan fiyor.
Ben açıkcası şu çok övülen ATK N 9 ile aynı programda eşleşiyor diye kendimce iki kulaklığın da aynı ürün olduğunu düşünüp o maksatla almayı düşündüm.
Çünkü hem aşırı benzerler hem de ATK nın driver programı kulaklığı görüyormuş.
hiç 7.1 kullanmadım hayatımdabenim kullandığım kulaklığın fps için iyi olduğunu söyleyemem çünkü 7.1 tam olarak iyi değil yani sağ veya soldan ses geldiğini anlarsın fakat alttanmı ses geldi üstten mi bunu anlamak bu kulaklıkla imkansız yani fps oyunu için önermiyorum ama resimde de gördüğün gibi 7.1 açarsan çok az da olsa farkettiriyor
hocam 1 haftya boyunca bu kulaklıgı arastırdım musterı yorumları hıc guven vermıyor alınmaz bence.CS için nasıl peki? herkes 7.1 i çok kötü falan fiyor.
Ben açıkcası şu çok övülen ATK N 9 ile aynı programda eşleşiyor diye kendimce iki kulaklığın da aynı ürün olduğunu düşünüp o maksatla almayı düşündüm.
Çünkü hem aşırı benzerler hem de ATK nın driver programı kulaklığı görüyormuş.
valla ben de bilemedim, kimi iyi diyor kimi çok kötü diyor.hocam 1 haftya boyunca bu kulaklıgı arastırdım musterı yorumları hıc guven vermıyor alınmaz bence.
ya ben ATK nın programı görüyor diye alacaktım. ordan ayar yapınca iyi diyorlar ama şu cızırtı ve tiz ses olayını çoğu kişi ortak söylüyor.Şuan ayın kulaklıkla valorant oynuyorum her şey on numara 7.1 zaten ucuz kulaklıklarda sanal bir 7.1 çok değişen bir şey yok gerçek 7.1 için 10-15k çıkman lazımayak seslerini nerden ne taraftan geldiğini rahatlıkla algılıyorsun ben %52 seviyelerin de kullanıyorum ses o kadar iyi fakat ayar yapmayı bilmeyen kesim maalesef çok fazla görüyorum ayar yapın arkadaşlar
Ben dolby kullanıyorum sıfır sıkıntıvalla ben de bilemedim, kimi iyi diyor kimi çok kötü diyor.
Siz ne aldınız hocam? ne kullanıyırsunuz? memnun musunuz? çoğunlukla ne tarz oyunlar oynuyorsunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ya ben ATK nın programı görüyor diye alacaktım. ordan ayar yapınca iyi diyorlar ama şu cızırtı ve tiz ses olayını çoğu kişi ortak söylüyor.
hocam suanlık g321 aldım logıtech ıkıncı el ılk 6 saatım oldugu ıcın bısey dıyemeyecegım ama ses kısık gelıyor bıraz. valorant cs ve hıkayelı oyunlar. bende o yuzden havıt almadım herkes onerıyor ama herkes gomuyor cozemedım.valla ben de bilemedim, kimi iyi diyor kimi çok kötü diyor.
Siz ne aldınız hocam? ne kullanıyırsunuz? memnun musunuz? çoğunlukla ne tarz oyunlar oynuyorsunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ya ben ATK nın programı görüyor diye alacaktım. ordan ayar yapınca iyi diyorlar ama şu cızırtı ve tiz ses olayını çoğu kişi ortak söylüyor.
Cızırtı EQ ayarıyla ilgili büyük ihtimalle, uygulaması yerine ATK uygulamasını kullanın. ATK N9 PRO ile neredeyse aynı kulaklık. Oradaki EQ ayarları daha ideal. Pil konusunda katılıyorum, bence de hızlı bitiyor.
Havit Gamenote H2015 Pro 5 kullanıyorum programı bence yetersiz pil günde 10 14 saat kullanımda 4 gün yetiyor ama şöyle bir sorunum var usb ister kasanın üstte ister anakartta takılı olsun başını belli bir açıya çevirince ses cızırtı yapıyor neden bilmiyorum ilk defa kablosuz kulaklık kullanıyorum. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle moderatör yardım paylaşım yaptıktan sonra resimler sağa sola kaydı bişeyler oldu ilk paylaşımım kusura bakmayın.