Ps Plus Üyeliğim Devam Ediyor Para Çekmedi

Reaksiyon skoru
1
Beyler merhaba 3 ay önce 3 aylık PS Plus aldım
ve bugun bitecekti. Ben de geçen haftalarda biteceği aklıma geldi ve kartımda para yok diye kendiliğinden iptal olur diye bir şey yapmadım.

Bugün SMS geldi limit yetersiz diye ve PS Plus satın alımlarında da gözükmüyor ama abonelik bir sonraki ödeme tarihi 12. ay diyor, yani 3 aylık yenilenmiş. Anlamadım neden böyle oldu ve ne yapmam gerek?

Onu iptal ettir, yoksa borç var gözüküp hesabını erişime kapatırlar. Arkadaşımın başına geldi.

Onu iptal ettir, yoksa borç var gözüküp hesabını erişime kapatırlar. Arkadaşımın başına geldi.
Kanka şuan üyeliği iptal ettiedim ama 3 ay sonra kapanacakmış öyle dediğin gibi tamamen kaldırma gibi bir şey var mı
Ayrıca satım alımlarda görünmediği için iade vs yapamıyorum

Kanka şuan üyeliği iptal ettiedim ama 3 ay sonra kapanacakmış öyle dediğin gibi tamamen kaldırma gibi bir şey var mı
Ayrıca satım alımlarda görünmediği için iade vs yapamıyorum
Desteğe yaz talep aç. Normalde yenilenmesini istemiyorsan ilk başta üyeliği aldığın gibi iptal etmen gerekirdi, veya en kötü 3 ay dolmadan iptal etmen lazımdı, 3 aylık aldığın için onun süresi dolunca iptal olacaktı. Şimdi yenilemiş tekrar ücret istiyor. Yaptıkları şey çok normal de umarım mağduriyetini talep üzerine çözerler.

Desteğe yaz talep aç. Normalde yenilenmesini istemiyorsan ilk başta üyeliği aldığın gibi iptal etmen gerekirdi, veya en kötü 3 ay dolmadan iptal etmen lazımdı, 3 aylık aldığın için onun süresi dolunca iptal olacaktı. Şimdi yenilemiş tekrar ücret istiyor. Yaptıkları şey çok normal de umarım mağduriyetini talep üzerine çözerler.
Ücret fln istemiyor ki kart ekstremde yok veya ps satın alımlarında görünmüyor ama ps plus üyeliğim sonlanma tarihi için 3 ay sonrasını gösteriyor ben zaten iptal ettirdim

Ücret fln istemiyor ki kart ekstremde yok veya ps satın alımlarında görünmüyor ama ps plus üyeliğim sonlanma tarihi için 3 ay sonrasını gösteriyor ben zaten iptal ettirdim
Üyelik yenilenmiş zaten şu saatten sonra iptal edersen bu sonraki dönemi kapsar, ödemeyi almayı belli aralıklarla birkaç defa dener alamazsa hesaba kısıtlama koyarlar.

Üyelik yenilenmiş zaten şu saatten sonra iptal edersen bu sonraki dönemi kapsar, ödemeyi almayı belli aralıklarla birkaç defa dener alamazsa hesaba kısıtlama koyarlar.
Kapandı diyelim sonradan ödeyince açarlar mı
Yani kartımda para yok para yetersiz diye sms geliyor banka veya ps plus a girince satın alımlarda bile görünmüyor normalde yazar neyse yok yani ama abonelik devam ediyor bug olacağını da sanmam saçma yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,221
Üyeler
203,747
Son üye
Meiyox
Geri