🔥İndirim Antec Nx200m Matx Mini Tower Kasa 1790 TL

marduk883

80+
Reaksiyon skoru
197
Son düzenleme:
Gönderici ve satıcı Amazon

Mini Tower kasa olduğu için hocam, micro atx destekliyor ama kasa küçük
Evet, evet, ben de böyle bir kasa kullanıyorum. Ama ne bileyim, 3-4cm daha geniş yapsalar GPU derdi olmazmış. Uzun süreli Lian Li neden A3 kasaları böyle uzun diyordum; adamların yapabileceği başka bir şey yokmuş çünkü.

Evet, evet, ben de böyle bir kasa kullanıyorum. Ama ne bileyim, 3-4cm daha geniş yapsalar GPU derdi olmazmış. Uzun süreli Lian Li neden A3 kasaları böyle uzun diyordum; adamların yapabileceği başka bir şey yokmuş çünkü.
Katılıyorum, ben de zaten dual fanlı GPU'su olan ikinci sistemim için bu kasayı satın aldım. Main setup için, muhtemelen 1-2 tık fiyatta yukarı çıkılınca daha mantıklı seçenekler var

Katılıyorum, ben de zaten dual fanlı GPU'su olan ikinci sistemim için bu kasayı satın aldım. Main setup için, muhtemelen 1-2 tık fiyatta yukarı çıkılınca daha mantıklı seçenekler var
Kesinlikle. Şunu 3.200'e satın aldım 2-3 ay önce ama geçen hafta 3.000'den stoğu bitmiş.

Türkiye'de siyah-beyaz panda renk kasa yok uygun fiyata onu fark ettim (ultra pahalı birkaç hyte modeli hariç). Eğer bir gün rastlarsanız lütfen PM atın bana da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,250
Üyeler
203,762
Son üye
HakkiRogStrix
Geri