🔥İndirim Antec Nx200m Matx Mini Tower Kasa 1790 TL

marduk883

80+
Reaksiyon skoru
197
Son düzenleme:
Gönderici ve satıcı Amazon

Mini Tower kasa olduğu için hocam, micro atx destekliyor ama kasa küçük
Evet, evet, ben de böyle bir kasa kullanıyorum. Ama ne bileyim, 3-4cm daha geniş yapsalar GPU derdi olmazmış. Uzun süreli Lian Li neden A3 kasaları böyle uzun diyordum; adamların yapabileceği başka bir şey yokmuş çünkü.

Evet, evet, ben de böyle bir kasa kullanıyorum. Ama ne bileyim, 3-4cm daha geniş yapsalar GPU derdi olmazmış. Uzun süreli Lian Li neden A3 kasaları böyle uzun diyordum; adamların yapabileceği başka bir şey yokmuş çünkü.
Katılıyorum, ben de zaten dual fanlı GPU'su olan ikinci sistemim için bu kasayı satın aldım. Main setup için, muhtemelen 1-2 tık fiyatta yukarı çıkılınca daha mantıklı seçenekler var

Katılıyorum, ben de zaten dual fanlı GPU'su olan ikinci sistemim için bu kasayı satın aldım. Main setup için, muhtemelen 1-2 tık fiyatta yukarı çıkılınca daha mantıklı seçenekler var
Kesinlikle. Şunu 3.200'e satın aldım 2-3 ay önce ama geçen hafta 3.000'den stoğu bitmiş.

Türkiye'de siyah-beyaz panda renk kasa yok uygun fiyata onu fark ettim (ultra pahalı birkaç hyte modeli hariç). Eğer bir gün rastlarsanız lütfen PM atın bana da.

Geri