Yardım Ekran Kartı Yenileyeceğim İkinci El Ne Almalıyım

1080p için çok iyi kart ama 3080’le arasında fiyat farkı pek yoktu
Yani bazı modelleri arasında fark var ama bazılarında yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

6700xt den gectım evet memnunum 3070ti den ama fps harıcı oyunlarda 1080p extrem ayarları actıgında bellek yetersız uyarısı alıyorum
Evet bellek sıkıntısı yaşatabilir AAA oyunlarda

6700xt den gectım evet memnunum 3070ti den ama fps harıcı oyunlarda 1080p extrem ayarları actıgında bellek yetersız uyarısı alıyorum
Sadece sıkıntısı o mu

sırf bu yuzden suan bu dlss olayına bakmaya gırdım foruma onu yapıp deneyecegım. Oyunlarda renk olayı yansıma degıstı diyebılırım. Nvidia gecmem olayım aynı senın gıbı bır takım yazılımsal sıkıntılardandı. Daha 1 ay olmadı geçeli ama ben 3080 dusunuyordum lakın 3070ti ıle kafa kafaya takas teklıfı gelınce yok dıyemedım :)

Ben gene de 3080 veya 6800 xt diyorum.

3080, 1080p’de bence rakipsiz.
6800 xt de 1440p ultra ve 4k High ayarlarda çok iyi kart. Fsr 4 de gelecek.

Hangisini alırsan al 2-2.5k civarı termal bakım masrafın olacak. Onu da hesaba kat bence.

Karar senin

sırf bu yuzden suan bu dlss olayına bakmaya gırdım foruma onu yapıp deneyecegım. Oyunlarda renk olayı yansıma degıstı diyebılırım. Nvidia gecmem olayım aynı senın gıbı bır takım yazılımsal sıkıntılardandı. Daha 1 ay olmadı geçeli ama ben 3080 dusunuyordum lakın 3070ti ıle kafa kafaya takas teklıfı gelınce yok dıyemedım :)
Çok iyiymiş hayırlı olsun

Ben gene de 3080 veya 6800 xt diyorum.

3080, 1080p’de bence rakipsiz.
6800 xt de 1440p ultra ve 4k High ayarlarda çok iyi kart. Fsr 4 de gelecek.

Hangisini alırsan al 2-2.5k civarı termal bakım masrafın olacak. Onu da hesaba kat bence.

Karar senin
Benim kartı alırsa tak kullan. :D

Ben ekran kartını sıvı soğutma tercih etme taraftarı değilim ya. Belki yersiz bir önyargıdır ama hava soğutma hep daha cazip geldi bana
İç yapısı güzel, suyunu ekle kullanmaya devam et canavar gibi hala.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,216
Üyeler
204,645
Son üye
MFEHMİ
Geri