🔥İndirim Motomax Te %41 E Varan İndirimler

pcx 125 ya da forza 250 motor almayı düşünüyorum daha yeni ehliyet aldım kask vs pek anlamam önerebileceğiniz şehir içi kask var mıdır?

fiyatların yüksek olduğunu düşünüyorum. Ürünler kendi tescilli markaları olduğu için piyasa ile karşılaştıramıyor çoğu kişi. Örneğin scorpion açık kask 9500 liraya düşmüş. Tamam da ls2 strobe 2 5750 lira. Ls2 gibi köklü firmadan bile pahalı mesela. Ben kendi ihtiyacım olan ürünlerin muadilleriyle kıyasladığımda indirim göremedim. Şahsi fikrimdir.

kazık fiyattan satıyo bütün siteler satılmayınca indirim yapıyolar stok eritmek için. tr cumhuriyeti.
motomaxte her yıl eylül sonu böyle indirim olur alırken yurtdışı fiyatlarla karşılaştırırm her zaman yurtdışında 200 euro olan ayakkabı şu an motomaxte 6300 tl 110 euroya falan tekabul ediyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3.500tl civarı fark vererek exo 530 air almaya değer mi maddi durum çok müsait deüil yoksa exo 391 alacağım
Kışın bineceksen 391 serisinde pinlock yok güneş vizörü yok o yüzden 530 alınabilir

motomaxte her yıl eylül sonu böyle indirim olur alırken yurtdışı fiyatlarla karşılaştırırm her zaman yurtdışında 200 euro olan ayakkabı şu an motomaxte 6300 tl 110 euroya falan tekabul ediyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kışın bineceksen 391 serisinde pinlock yok güneş vizörü yok o yüzden 530 alınabilir
391 açıklamasında pinlock var gözüküyordu yanlış mı baktım acaba

391 açıklamasında pinlock var gözüküyordu yanlış mı baktım acaba
pinlocka uyumlu vizör anlamında yazıyor orada göz boyama gibi :D en altta kutu içerğine bakın pinlock yazmaz ama yine de ben geçen yıl almıştım yeni serilerinde üzerinde pinlock olabilir siz yine de bi net bilgiyi internetten alın

Geri