Atatatata
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 254
hangi karta iki taksit yapıyor peşine garantiye yapmadıeyvallah kankam sağ olasin tek çekim demiş konu sahibi ama iki taksit 0 faiz alinabiliyor bilginiz
hangi karta iki taksit yapıyor peşine garantiye yapmadıeyvallah kankam sağ olasin tek çekim demiş konu sahibi ama iki taksit 0 faiz alinabiliyor bilginiz
Evet bu site sağlam saplıyorkazık fiyattan satıyo bütün siteler satılmayınca indirim yapıyolar stok eritmek için. tr cumhuriyeti.
Seni hala aramızda görmek güzelExo r1 evo air carbon modeli vardı, 100km hızla kaza yaptım güzel korudu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet bu site sağlam saplıyor
Ben de şaşkınımSeni hala aramızda görmek güzel![]()
3.500tl civarı fark vererek exo 530 air almaya değer mi maddi durum çok müsait deüil yoksa exo 391 alacağımkullanıyorum aynı ürünü merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin
motomaxte her yıl eylül sonu böyle indirim olur alırken yurtdışı fiyatlarla karşılaştırırm her zaman yurtdışında 200 euro olan ayakkabı şu an motomaxte 6300 tl 110 euroya falan tekabul ediyorkazık fiyattan satıyo bütün siteler satılmayınca indirim yapıyolar stok eritmek için. tr cumhuriyeti.
Kışın bineceksen 391 serisinde pinlock yok güneş vizörü yok o yüzden 530 alınabilir3.500tl civarı fark vererek exo 530 air almaya değer mi maddi durum çok müsait deüil yoksa exo 391 alacağım
391 açıklamasında pinlock var gözüküyordu yanlış mı baktım acabamotomaxte her yıl eylül sonu böyle indirim olur alırken yurtdışı fiyatlarla karşılaştırırm her zaman yurtdışında 200 euro olan ayakkabı şu an motomaxte 6300 tl 110 euroya falan tekabul ediyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kışın bineceksen 391 serisinde pinlock yok güneş vizörü yok o yüzden 530 alınabilir
evet k3 kullandım daha önce r1 carbona geçtim baya bi fark vardı 491vs kullanan arkadaşlarım da var gayet memnunlar
pinlocka uyumlu vizör anlamında yazıyor orada göz boyama gibi391 açıklamasında pinlock var gözüküyordu yanlış mı baktım acaba
Ölçü al ona göre beden tablosundan bakarak sipariş ver, %90 sorun olmuyor öyle alınca ama random olmaz yani birkaç cm ile beden değişiyor.senin aldığın kaski bende aldım normal kafam var m beden aldım umarım olur