Sizce Hangı Pantolon Daha Seksi Baboliler

Reaksiyon skoru
41
Dostlar cok kararsızım bu 2 jean arasında kaldım fiyat olarak aynı sadece sizin gözünüze hangısı daha cool gelıyor onu merak edıyorum mavı olan adıdas ve yandakı 3 cızgısı olsun popo kısmındakı dıkıslerı kalıbı vs cok hosuma gıttı dıger sıyah olan ıse pumanın ve asap rocky ısbırlıgıyle üretilmiş bir model sıyah olanda cok hosuma gıttı hem lımıted olması hemde farklı bır tarzı olması cezbettı puma logosu dız kısmındakı sekıl vs siz olsanız buradan hangısınıı tercıh ederdınız

Ekler

• 1790110524161.webp
    1790110524161.webp
    102.8 KB · Hit: 51
  • 1790110535249.webp
    1790110535249.webp
    7.2 KB · Hit: 52
  • 1790110543962.webp
    1790110543962.webp
    7.6 KB · Hit: 45
  • 1790110550042.webp
    1790110550042.webp
    16.2 KB · Hit: 52
Dostlar cok kararsızım bu 2 jean arasında kaldım fiyat olarak aynı sadece sizin gözünüze hangısı daha cool gelıyor onu merak edıyorum mavı olan adıdas ve yandakı 3 cızgısı olsun popo kısmındakı dıkıslerı kalıbı vs cok hosuma gıttı dıger sıyah olan ıse pumanın ve asap rocky ısbırlıgıyle üretilmiş bir model sıyah olanda cok hosuma gıttı hem lımıted olması hemde farklı bır tarzı olması cezbettı puma logosu dız kısmındakı sekıl vs siz olsanız buradan hangısınıı tercıh ederdınız
tabii ki mavi olan. siyah diyen düşmanındır.

Ya ben böyle buz mavisi kadar açık jean sevemiyorum bana biraz daha koyu olması lazım gece mavisi tonlarında gibi. Bide bence bu işin zirvesi W Collection, 1- 1.5 bandında düsünce alınır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tabii ki mavi olan. siyah diyen düşmanındır.
Siyah gömlek ve ceketlere daha çok uyum sağlıyor ama, Mavi daha spor giyime yatkın bence.

Ya ben böyle buz mavisi kadar açık jean sevemiyorum bana biraz daha koyu olması lazım gece mavisi tonlarında gibi. Bide bence bu işin zirvesi W Collection, 1- 1.5 bandında düsünce alınır
hocam aksine benimde hoşuma gidiyor bu buz mavisi renkler gece mavisi indigo tarzı bana hitap etmiyor biraz daha yaşlı işi gibj geliyor yas (18) bu arada bu pantolonların fiyatlar 8k bandında :d

hocam aksine benimde hoşuma gidiyor bu buz mavisi renkler gece mavisi indigo tarzı bana hitap etmiyor biraz daha yaşlı işi gibj geliyor yas (18) bu arada bu pantolonların fiyatlar 8k bandında :d
Abi bende 24'üm, 100 yasında değilim.
Ozaman direk W Collection al, Adidas falan yanında solda sıfır kalır. (Kot konusunda) W Collection vakko'nun alt markası ztn.

Üstüne giy popo kısmını çek at. Hangisi seksi öyle karar verebiliyorum. :peepokalp:
Yolda da görüp beğendiklerim oluyor.
Ah şu zalım erkekler en güzel yerleri popoları

Erkek adam seksi olur mu len
Olmazmı hocam?
Mal tüccarlarından başka adam görmedin ki sen nereden bilesin? :kekw:

Üstüne giy popo kısmını çek at. Hangisi seksi öyle karar verebiliyorum. :peepokalp:

Olmazmı hocam?
Tövbe tövbe öyle iş mi olur

Olmazmı hocam?
Abi Senin yavaş yavaş eş cinsel yönün ortaya çıkıyor gibime geldi :kekw:

Geri