12400f ve 4060 Ekran Kartı İçin Monitör Tavsiyeleri

İkinci el alacaksan aşağıdaki monitörleri öneririm. Sıfır fiyatları 8-10k civarında. Bu da demek oluyor ki ikinci elde 5k'ya yakın fiyata bu modelleri bulabilirsin. Test konusunda ise ölü piksel ve ışık sızması testlerini istemeni öneririm. Aşağıdaki modeller 2k, haberin olsun.

Tamamdır hocam ben bi araştırayım teşekkür ederim

Merhaba
12400f
4060 ekran kartı
Rekabetci oyunlar odaklı bir monitör önerebilir misiniz bütçe kısıtlı
valla hocam baktıgımda ikinci ele paran yetmez bana göre sıfır al derim çünkü ikinci elde çoğu insan sıfır parası istiyor adına faturalı garantili alırsın 5000 e güzel bir monitör
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

BÜTÇENİ AZ DAHA ARTTIRIRSAN BÖYLE BİR MONİTÖR ALABİLİRSİN

valla hocam baktıgımda ikinci ele paran yetmez bana göre sıfır al derim çünkü ikinci elde çoğu insan sıfır parası istiyor adına faturalı garantili alırsın 5000 e güzel bir monitör

BÜTÇENİ AZ DAHA ARTTIRIRSAN BÖYLE BİR MONİTÖR ALABİLİRSİN
Hocam peki sizce bu mu yoksa KTC 27 inch 2k olan monitör mü aralarında bin tl var 2k ya geçmek daha iyi olmaz mı

Merhaba
12400f
4060 ekran kartı
Rekabetci oyunlar odaklı bir monitör önerebilir misiniz bütçe kısıtlı
Birkaç arkadaş lenovonun 240hz modelini önermiş direkt onu alıp devam edebilirsin. Hiç ikinci el ve 2k monitörler ile kafanı yorma.

Hocam peki sizce bu mu yoksa KTC 27 inch 2k olan monitör mü aralarında bin tl var 2k ya geçmek daha iyi olmaz mı
yani genelde e-spor tarzı oynuyorsan 2k ya pekde gerek yok senin için hz ve ms önemli

Bu hocam

Birkaç arkadaş lenovonun 240hz modelini önermiş direkt onu alıp devam edebilirsin. Hiç ikinci el ve 2k monitörler ile kafanı yorma.
Hangisi hocam bide 2k ya geçmeli miyim sizce

Bu hocam

Hangisi hocam bide 2k ya geçmeli miyim sizce
evet bu daha mantıklı sana bir soru sorayım genelde e-spor mu oynuyorsun veya hikayeli mi?

evet bu daha mantıklı sana bir soru sorayım genelde e-spor mu oynuyorsun veya hikayeli mi?
Genelde e spor hatta hikayeli icin de ps almayı düşünüyorum ama diyorum fhd olanlar 5 6 binken bu model iyi ise 7 bine buna geçeyim hem 6 taksit vade farksız

Genelde e spor hatta hikayeli icin de ps almayı düşünüyorum ama diyorum fhd olanlar 5 6 binken bu model iyi ise 7 bine buna geçeyim hem 6 taksit vade farksız
kafanı karıştırmak istemem ama e-spor için ben hz yüksek olsun isterdim çünkü e-sporda çözünürlük 1080 yeter hz yüksek olan ve ms düşük olan alırsan daha rahat edersin

kafanı karıştırmak istemem ama e-spor için ben hz yüksek olsun isterdim çünkü e-sporda çözünürlük 1080 yeter hz yüksek olan ve ms düşük olan alırsan daha rahat edersin
1080p yüksek hz hangisini önerirsin hocam en fp

BUDA OLABİLİR HEM FİYAT OLARAK İYİ HEM MS DÜŞÜK HEMDE HZ DEĞERİ YÜKSEK

1080p yüksek hz hangisini önerirsin hocam en fp
https://www.pttavm.com/lenovo-legio...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.59.6
valla kullandım bu monitörü gayet memnundum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,277
Üyeler
203,772
Son üye
hasanakdemr
Geri