❌İndirim Bitti! 🔥🔥Asrock RX 9070 XT Taichi 48.999 TL Nakit Alım Fırsatıdır🔥🔥

32 ye nitro çekmiştim pcyi sattım ya bu fiyatlar ne o parayıda hiçbirşey yapmadım kenarda duruyor para erimeden thailanda fln gidiyim bari
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3ncü kez schengen reddi yiyeceğim

32 ye nitro çekmiştim pcyi sattım ya bu fiyatlar ne o parayıda hiçbirşey yapmadım kenarda duruyor para erimeden thailanda fln gidiyim bari

3ncü kez schengen reddi yiyeceğim
taksitli geçebildigini çek kral ama para nakitse bu ürün cidden fırsat bu arada oyun hediyeside var 2500 tl daha avantana tebilion oldugu için satıcı oyun da veriyor

tailandı taichi kart anlayan bizim nöronlar

1790165185223.webp

Bu kartların ikinci eli bile min 38-40 tan başlıyor. İyice alıştırmış herkes kendini bu duruma abi geçmiş olsun alamayanlara.

Agalar böyle zamlanan ürünleri böyle fırsat diye konu açarsanız bu fiyatlar kalıcı hale gelir haberiniz olsun. Firmaların ekmeğine yağ sürmeyin bari
amd gene insaflı fiyatlar uygun sen git birde nvdia 5060ti 16 gb ve 5070 fiyatlarına bak onlar delirmiş şuan 9070xt fiyatlı bu piyasa şartlarında kelepir kaldı

Çok pahalı değil mi? Yoksa ben mi piyasadan uzak kaldım?
Ucuzdan ucuz hala bırak sıfır 5070 5070 ti 5080'i ikinci el rtx 4060 piyasasındaki yükseliş bunun(9070xt) artışını sollayıp salladı.

39'a aldığım asus prime 9070xt 5 günde bir 500TL düşüyor 1500 TL artıyor .Haftada 1000 TL primi var sonu da görünmüyor.

Arkadaşlar bu karttan kullanıyorum. Konnektör kullanmıyorum direkt psudann gelen kabloyu takıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar. Erimezse de a... Yollarım yenisini yollarlar seve seve.

Mart'ta Nitro+'ı 38K ya almıştım. ASUS ROG-STRIX-1000G-AURA 12vhpwr ile sorunsuz kullanıyorum. Power kablosunun görünmemesi de ayrı bir güzel oluyor.

amd gene insaflı fiyatlar uygun sen git birde nvdia 5060ti 16 gb ve 5070 fiyatlarına bak onlar delirmiş şuan 9070xt fiyatlı bu piyasa şartlarında kelepir kaldı
fiyatlar güzel uçmuş, konu açarak talep oluşturmayın şu pahalı kartlara

Bütün 9070xt konularını ilk sen açıyorsun forumda, daha uyguna bişey düşerse 40lara yakın senin konundan görüp almak nasip olacak bu gidişle pusuda bekliyorum :D

Geri