❌İndirim Bitti! 🔥🔥Asrock RX 9070 XT Taichi 48.999 TL Nakit Alım Fırsatıdır🔥🔥

Daha 1 ay önce yeğenime aldık. Bu fiyat bile zor artık.

1790167163224.webp

yav biz 30 35 indirimi beklemiyomuyduk noldu lan bu kartlara ben 6900 ile 10 sene daha devam bu fiyatlar ne böyle kart felan alınmaz şu piyasada

Çok pahalı değil mi? Yoksa ben mi piyasadan uzak kaldım?
Bu fiyatın nesi fırsat? 9070 xt için çok pahalı üstelik güç girişi 12V-2x6 pinli olduğu için bu slotlar yanıyor çok sakat bir kart.

fiyatlar güzel uçmuş, konu açarak talep oluşturmayın şu pahalı kartlara

bana 1 ay 2 ay öncesinin fiyatını atma evet 2 ay önce fiyatlar düzgündü ama agustos eylül ayında fiyatlar katlayarak geldi yeni normal bu herşeye astronomik zam gelmeye devam edecek ya alışırsın yada bekler durursun hiçbirşey yerinde durmayacak boşa 2 ay önce suydu konu açarak talep vs oluşturmayın demek bu olaylardan hiçbirşey anlamıyorum vurum sırtıma demekle aynı

geçen hafta 40kya çok diyorduk şimdi 49kya fırsat diyorsunuz anlamadım ben bir şey

Bütün 9070xt konularını ilk sen açıyorsun forumda, daha uyguna bişey düşerse 40lara yakın senin konundan görüp almak nasip olacak bu gidişle pusuda bekliyorum :D
denk gelmez ben yasal satıcılı ilanları açıyorum yoksa 45 e asrock challenger var güvenmedigim sitelerden açmamaya özen gösteriyorum geçen birisine 100 bin tl üstü mac laptop almış mermer göndermişler benim önerdigim bir ürünü alan kişiye mermer veya hıyar gitsin istemiyorum

denk gelmez ben yasal satıcılı ilanları açıyorum yoksa 45 e asrock challenger var güvenmedigim sitelerden açmamaya özen gösteriyorum geçen birisine 100 bin tl üstü mac laptop almış mermer göndermişler benim önerdigim bir ürünü alan kişiye mermer veya hıyar gitsin istemiyorum
Geçen anlaşamadığınız flyingatm nickli arkadaşta bulunmaz demişti. Ben kendi riskimi alıp kasıma kadar bekler en kötü kasımda yine 43e kapatırım diye düşünüyorum demiştim hala aynı fikirdeyim. İlla ki alıcam kartı eninde sonunda ama şurada 1 buçuk 2 ay kaldı indirimlere şansımı denemekten yanayım :D

Geçen anlaşamadığınız flyingatm nickli arkadaşta bulunmaz demişti. Ben kendi riskimi alıp kasıma kadar bekler en kötü kasımda yine 43e kapatırım diye düşünüyorum demiştim hala aynı fikirdeyim. İlla ki alıcam kartı eninde sonunda ama şurada 1 buçuk 2 ay kaldı indirimlere şansımı denemekten yanayım :D
ama kartlarda fiyatı artıyor mesela sen benim ilk konuma yazdıgında paraf kartınla alsaydın 38 bine pulse alacaksın şimdi aynı pulse 47-48 bine dayandı bu son fırsatlar bence ileride çok zor evet her insanın bütçesi yok sana tavsiyem en kısa sürede alman yoksa bu rakamlar dahada artacak yerinde durmayacak taksitli vs yakaladıgın yerde çök derim

ama kartlarda fiyatı artıyor mesela sen benim ilk konuma yazdıgında paraf kartınla alsaydın 38 bine pulse alacaksın şimdi aynı pulse 47-48 bine dayandı bu son fırsatlar bence ileride çok zor evet her insanın bütçesi yok en kısa sürede almanı tavsiye ederim yoksa bu rakamlar dahada artacak yerinde durmayacak taksitli vs yakaladıgın yerde çök derim
Hocam paraf kartım olmadığı için o kartın reel indirimi benim için 42.999'du mesela verdiği parafa olan bonusla 38 sayıyorsun. En kötü kart fiyatı 50 olur indirimle 42.999a iner yine gibi düşünüyorum taksitsiz zaten herhangi bişey almak çok boş hissettiriyor. Ha altın almışsın ha bu devirde 6-9 taksit yapmışsın aynı şey görüyorum vade farksız taksit alıyorum her şeyi hayırlısı ya bakalım çözücez sayende bi tane merak etme :D

SON 3 STOK KALDI

1790168515221.webp

Geri