Atatürk'e “Soykırımcı” İftirası Atıldı! (Hoı4)

StrangerIX

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,671
  • Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
+1 , -1

Ermenileri Öldürdük mü✅
Ermenilere Soykırım mı uyguladık ❌

Bana kalırsa az bile yaptık onlara eğer bize ihanet ettiklerinde ruslardan destek alarak bizim vatandaşlarımızı katlettiklerinde batılıların masumlara yaptıkları soykırımı biz bu hainlere yapsaydık suan toprakları bile olmazdı ama işte atalarımızın dedigi gibi yılanın basını kucukken ezeceksin yoksa bunlar gibi oluyor

Son düzenleme:
çaktım maili başka napalım

hoi4 bitmiştir.

İçeride dışarıda bu tıbbi atıkların Atatürk düşmalığı 100 yıldır geçmedi.

Adam son yüzyılın en birleştirici adamlarından biriydi, kimse yakasını bırakmadı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

netenyahu ne alaka
İsrail başbakanı ya,

netenyahu ne alaka

Yani dünyanın gözleri önünde sistematik soykırım yaptığı halde hiçbir yaptırıma maruz kalmayan İsrail başbakanının resmini koysa sorun olmaz ama 20. YY'lın en büyük anti emperyalist mücadelesini veren lidere "soykırımcı" iftirası atıp tartışmalı ve kutuplaştırıcı birisi olduğu yalanını ortaya atmışlar demek istiyor. Dünyadaki ilk gününüz mü?

Hani soykırımcı ya netanyahu onu diyor sen dünyadan bir haber mi yaşıyon reis ?
netenyahu ile ataturk bir degil onu demek istiyorum profilinde ataturk olan birisi ataturku sevdigi icin koymustur birinin profilinde netenyahu varsa muhtemelen dalga gecmek icindir

netenyahu ile ataturk bir degil onu demek istiyorum profilinde ataturk olan birisi ataturku sevdigi icin koymustur birinin profilinde netenyahu varsa muhtemelen dalga gecmek icindir
Sorun ne için koydugumu sence ? Ayrıca israilli/yahudi biride netanyahu fotosu koyabilir illa dalga gecmek için kıyacak diye bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,377
Üyeler
203,811
Son üye
levni
Geri