flyingatm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,461
Hangi işlemci ile kırbaçlıycaksın bunu?Kaçırma bence ya güzel fiyatı da var.
Elden biri çıksa kolay iş aslında ama işte, Antalya'da zor1 ayda satmıştım
Hangi işlemci ile kırbaçlıycaksın bunu?Kaçırma bence ya güzel fiyatı da var.
Elden biri çıksa kolay iş aslında ama işte, Antalya'da zor1 ayda satmıştım
İşlemci almadık daha ram de yokHangi işlemci ile kırbaçlıycaksın bunu?
Elden biri çıksa kolay iş aslında ama işte, Antalya'da zor
Ben de x870e aldım cuma günü 15bin₺’ye, Salı günü elime ulaştı bugün de saat üç gibi 9bin₺ gibi komik bir rakama sattılar inanılır gibi değil.X870E modelinde de indirim vardı onu alıyorum diye intel olanı almışım sonradan fark ettim iptal ettim
...Hangi işlemci ile kırbaçlıycaksın bunu?
Elden biri çıksa kolay iş aslında ama işte, Antalya'da zor
İdefix'te 13k filandı hep . Sana biraz tuzlu olmuş bu X870e düşse ben de yedekten almayı düşünüyorum daBen de x870e aldım cuma günü 15bin₺’ye, Salı günü elime ulaştı bugün de saat üç gibi 9bin₺ gibi komik bir rakama sattılar inanılır gibi değil.
Bundle fiyatıydı bu ama genede iyi bir fiyata geldi. Bana ilginç gelen kısmı indirimli olmasına rağmen tekrar bir daha indirim gelmesi.İdefix'te 13k filandı hep . Sana biraz tuzlu olmuş bu X870e düşse ben de yedekten almayı düşünüyorum da
Evet bundle olan geçen hafta 15k filandı o fiyatta iyiydi şuan 2 k zam yemiş o bundle a sanırım ,Bundle fiyatıydı bu ama genede iyi bir fiyata geldi. Bana ilginç gelen kısmı indirimli olmasına rağmen tekrar bir daha indirim gelmesi.
Evet bundle olan geçen hafta 15k filandı o fiyatta iyiydi şuan 2 k zam yemiş o bundle a sanırım ,
tekli ürün de bugün indirim olmuş onu kaçırdık :/
Evet tekli ürün bu Bundle olarak değil .Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tekli fiyatı mı bu? Ben güç kaynağı ile bundle diye okudum farklı indirim sayfasından.
Teşekkürler aydınlattığın için. O zaman çok bir kaybım yok gibi hemen hemen aynı fiyata gelmiş gibi olmuş anakart tarafında.Evet tekli ürün bu Bundle olarak değil .
güç kaynağı ve anakartı o fiyata satsalar siteye giremeyizMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tekli fiyatı mı bu? Ben güç kaynağı ile bundle diye okudum farklı indirim sayfasından.