LeonSKennedy
80+
- Reaksiyon skoru
- 107
DDR5 AMD için en uygunu 6000mhz deniyor daha uygunsa al evet.Acaba rami viper mı alsak
DDR5 AMD için en uygunu 6000mhz deniyor daha uygunsa al evet.Acaba rami viper mı alsak
Daha uygun gibi İncehesap cuma günleri indirim yapıyor geçen hafta 12k sattıDDR5 AMD için en uygunu 6000mhz deniyor daha uygunsa al evet.
90 K ne önerirsinDDR5 AMD için en uygunu 6000mhz deniyor daha uygunsa al evet.
Dediğim gibi 30bin net çıkıyor bütçeden onun yerine eski PC ni sat 30 daha koy 5060ti DDR5 sistem alırsın.Daha uygun gibi İncehesap cuma günleri indirim yapıyor geçen hafta 12k sattı
90k ya 5070 sistemler var.90 K ne önerirsin
Fiyatlar şuan el sürülecek gibi değil ondan bahsediyorum, 3 ay önce 5070li sistemi 55e peşin 9 taksit aldım şuan ekran kartı 50 oldu. Sistem idare ediyorsa şuan 0 bir şeyler almak kazık yemek gibi oluyorHocam amacım bir süre kadar daha devam etmek ben 3 ay öncesine kadar işlemci artı 5070 alıyordum bu paraya
senin linke neden tıklanılmıyor yaFiyatlar şuan el sürülecek gibi değil ondan bahsediyorum, 3 ay önce 5070li sistemi 55e peşin 9 taksit aldım şuan ekran kartı 50 oldu. Sistem idare ediyorsa şuan 0 bir şeyler almak kazık yemek gibi oluyor
Ne linki kralsenin linke neden tıklanılmıyor ya
O benim imza kendi sistemim link atmıyorum ben de diyorum ne reklamından bahsediyorAttığın link değilmiş pardon![]()
Ben de bunu söylemek istemiştim rekabetçi oyun için ddr4 veya ddr5 çok fark etmeyecek diyeHocam eğer rekabetci oyin oynuyorsan emin ol ki büyük bir degisim gormessin. Elinde ki sistem de kötü sayilmaz ama istersen o sistemi 2K da oyun oynamak icin yukseltebilirsin
Gaming gecesinde denk gelirse bir sistem bakılabilir onun dışı herçekten enayi yerine koyulmaya başladı oyuncularPeki sistemi satsam ne alabilir en mantıklı şu an
48cl ile marsdan mı çekixek bilgiyiAMD Ryzen 5 7500F TRAY 3.70GHz 38MB AM5 Kutusuz Fansız İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen 5 7500F TRAY 3.70GHz 38MB AM5 Kutusuz Fansız İşlemci : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trAlacakların bu 3ü sen karar ver en ucuz ve düzgün F/P opsiyonlar.![]()
XPG Lancer Blade RGB 16GB DDR5 Bulk Ram
LANCER BLADE, küçük bilgisayar kasalarına mükemmel şekilde uyan ve kule CPU soğutucularıyla karışmasını önleyen düşük profilli bir soğutucuya sahiptir.www.gaming.gen.tr