iPhone 17 20-100 Döngüsü

Reaksiyon skoru
3
Merhaba. Temmuz'un sonu gibi iPhone 17 aldım ve şarjını o zamandan beri 20-100 kullanıyorum. Okullar açılınca şarjım 20.00 gibi 25-20 arası bir değere düşüyor ve ben takıyorum fakat 01.00 gibi yattığım için o arada pil 90'a falan düşüyor ve sabah 87'yle güne başlıyorum. Şimdi hem eve geldiğimde 20'nin altına inmemesi için taksam hem de yatarken o %10'luk ara dolması için taksam sorun olur mu? iyi sosyaller.

Olmaz.

Merhaba. Temmuz'un sonu gibi iPhone 17 aldım ve şarjını o zamandan beri 20-100 kullanıyorum. Okullar açılınca şarjım 20.00 gibi 25-20 arası bir değere düşüyor ve ben takıyorum fakat 01.00 gibi yattığım için o arada pil 90'a falan düşüyor ve sabah 87'yle güne başlıyorum. Şimdi hem eve geldiğimde 20'nin altına inmemesi için taksam hem de yatarken o %10'luk ara dolması için taksam sorun olur mu? iyi sosyaller.
Hocam konu dışı ama döngü sayın kaç

Bataryayı çok çok özenli kullanmak ile özellikle daha erken kapasitesi düşsün amacıyla kullandığın senaryolar arasında maksimum %5-6 fark olur. Dert edilecek bir durum değil. Bununla uğraşacağına bataryaya asıl zarar veren yüksek sıcaklık gibi etkenlere dikkat et.

Çok kafayı takma böyle şeylere. İlk iPhone aldığımda her kurala uymuştum hatta 5w adaptör kullanmıştım daha sağlıklı falan diye. Hiçbir farkını da görmedim açıkçası, en fazla %3-5 sağlık farkı olursa olur (o da 2-3 yıl sonra) ama bu da kafayı takacağım bir şey olmaz şu saatten sonra. Telefonu nasıl ihtiyacım varsa öyle şarj ediyorum pişman değilim.

kanka ben s25 kullanıyorum alalı 2 yıl olacak bu dediklerinin hiç birini yapmadım. şimdi baktım googleden pil değişim ücreti 4k imiş. samsung köpeğim olsun bu uğraşılacak iş değil

Kafaya takmaya gerek yok iphone 15 aldığımdada çok kafama takmıştım o pil işini gerçekten takmaya gerek yok ucuz değişimi zaten orjinal pilin.Sadece 10un altına inmemeye çalış,100e kadar doldurabilirsin bi ayar var 80den sonra yavaş dolduruyor ısınmaması için daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,774
Üyeler
203,959
Son üye
ILowDamage31
Geri