Bilgisayar Programcılığı İçin Laptop Önerisi

Bahoz2162

80+
Reaksiyon skoru
84
Günaydınlar dostlar,
Sadece bilgisayar programcılığı için 2 sene kullanılacak bu süre boyunca sorun çıkartmayacak en uygun fiyatlı laptopa ihtiyacımız var.
Belirli bir bütçemiz yok en uygun kaça kapatabilirsek bizim için iyidir bir bütçe söylemem gerekirsede 20 25 arası diyebilirim daha aşağısıda daha yukarısıda olabilir.
Şimdiden değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim

Bu bütçeye temiz ikinci el baksanız daha iyi olacaktır. Eğer bütçe çıkabiliyorsanız, MacBook öneririm. Ağır oyuncu laptopu taşımaya gerek yok.

Bu bütçeye temiz ikinci el baksanız daha iyi olacaktır. Eğer bütçe çıkabiliyorsanız, MacBook öneririm. Ağır oyuncu laptopu taşımaya gerek yok.
Hocam bütçe sadece örnek verebilmem için 0 olması tek sartım en minimum laptop olması yeterli

Hocam bütçe sadece örnek verebilmem için 0 olması tek sartım en minimum laptop olması yeterli
O zaman direkt MacBook önerelim.
70.000 fiyata sahip, özellikle Mac önermemin sebebi, oyuncu laptoplarının ağırlığından kurtarmak.

Eğer MacBook istemez ve oyuncu laptopu önerisi isterseniz:
55.000 TL'ye önerebilirim.

Bu bütçede bilerek ofis laptopu önermiyorum, çünkü isteklerinizi karşılamayacaktır.

70.000 fiyata sahip, özellikle Mac önermemin sebebi, oyuncu laptoplarının ağırlığından kurtarmak.

Bu bütçede bilerek ofis laptopu önermiyorum, çünkü isteklerinizi karşılamayacaktır.
Bilgisayar Programcılığı Bölümünde dersler ve müfredat Windows tabanlı anlatılıyor. Arkadaş yeni başlayacaksa temel öğrenim için Windows kullanmalı. Mac pahalı ve gereksiz şuanlık.

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim ama en uygun laptop demişim 20 25k bütçe istemişim 70k laptop atmissin hocam

Günaydınlar dostlar,
Sadece bilgisayar programcılığı için 2 sene kullanılacak bu süre boyunca sorun çıkartmayacak en uygun fiyatlı laptopa ihtiyacımız var.
Belirli bir bütçemiz yok en uygun kaça kapatabilirsek bizim için iyidir bir bütçe söylemem gerekirsede 20 25 arası diyebilirim daha aşağısıda daha yukarısıda olabilir.
Şimdiden değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim

RAMi düşük biraz ama genel olarak çok iyi cihaz, çok ağır işlere girilmeyecekse yeter bence.

Son düzenleme:

adam uygun diyor macbook atıyorsunuz :d bir de bu adam programcılık okuyacak bir sürü crack programa da ihtiyacı olacak son alması gereken cihaz macboook
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçeni biraz aşıyor ama bakabilirsin

adam uygun diyor macbook atıyorsunuz :d bir de bu adam programcılık okuyacak bir sürü crack programa da ihtiyacı olacak son alması gereken cihaz macboook
Bana bütçe belirtmemiş. Neden atmayayım? Programcılık için, MacBook en uyumlu cihaz. Çevremde okuyan kim varsa, hiçbiri crack program kullanmıyor ne hikmetse.

Bana ''örnek amaçlı'' dediğin için attım. Belirli bir sınır yok diyorsun, şimdide 20k bütçem var diyorsun.

Önceki yazılanlara bak.
Bana bütçe belirtmemiş. Neden atmayayım? Programcılık için, MacBook en uyumlu cihaz. Çevremde okuyan kim varsa, hiçbiri crack program kullanmıyor ne hikmetse.
adam 20 25 diye yazmış bu bütçeye maks 35 lik cihaz önerilir oda kendini zorlarsa
2 defa en uygun demişim piyasayı bilmediğim için 20 25 arası ama aşadabilir demişim
Allahtan 250k lık laptop atmamışsın

En minimum yazmışım 70klık laptop atmışsın yetmemiş birde macbook

bütçeni biraz aşıyor ama bakabilirsin
3 kere en minimum yazmışım 70klık macbook atıyor

2 defa en uygun demişim piyasayı bilmediğim için 20 25 arası ama aşadabilir demişim
Allahtan 250k lık laptop atmamışsın

En minimum yazmışım 70klık laptop atmışsın yetmemiş birde macbook

3 kere en minimum yazmışım 70klık macbook atıyor
Hadi öyle olsun, sevin çocuk halinle. Yazdığını okumanın ne kadar önemli olduğunu anlarsın.

Geri