🔥İndirim Motomax Te %41 E Varan İndirimler

Beyler koşun koşun, ben

Ben bunu 2 aydır takipliyordum %41 indirime girmiş. Hemde bindirmesiz indirim.
Bir çok üründe de gerçek indirim var. Satışlar sadece online ve tek çekimmiş.

Koşun

Ayrıca aldıklarım;

Kışlık Eldiven

Kulak Tıkacı

Kask

İnterkom
annem araba sürerken taksam korur mu hocam bu

Scorpion EXO-530 Air Theras

eldivenim eskidiydi Shima markasından bir eldiven çektim tam kışın ortasında üşütür ama onun dışında tüm sene kullanılır. Daha sonra da bi mont çekerim. Bişi bakan eden varsa nası bişi aradığını yazsın yardımcı olurum.

Var, dün geldi kargo 70 pinlock var içinde
Hayırlı olsun 530 air mat siyah stok bitmiş parlak siyah kalmış, nasıl anlayabiliriz modellerde pinlock varmı yokmu varsa ne kadar? Ve seneye motor alacagım inşallah sence şimdiden kask almaya değer mi?

Hayırlı olsun 530 air mat siyah stok bitmiş parlak siyah kalmış, nasıl anlayabiliriz modellerde pinlock varmı yokmu varsa ne kadar? Ve seneye motor alacagım inşallah sence şimdiden kask almaya değer mi?
Değer, motordan önce ekipman almak lazım ve bütçe el verdikçe iyisini almak lazım. Kutu içeriğinde yazar dostum. Pinlock zaten ayrı plastik benzeri bir şey, çoğu kaskın yanında gelir, sende vizöre takarsın, sadece kutu içeriğine dikkat et yeter.Renk tamamen senin seçimin, ama güncel sertifikaların olup olmadığına kesin bak. Sharp testine de internrt bakabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

70 pinlock dediğim nem emme gücü, kutudan 1 tane çıkar genelde. Açıklamaya bak mutlaka

Yıllardır pinlocksuz kask kullanırım bir kez bile ihtiyacım olmadı çok soğuk kış günü motora binmiyosanız gerek yok.

Yıllardır pinlocksuz kask kullanırım bir kez bile ihtiyacım olmadı çok soğuk kış günü motora binmiyosanız gerek yok.
kışın kullanıcam diyo adam kışlık ekipman alıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kaskın açıklamasında en altta paket içeriğinde pinlock diye yazar motor almadan önce ekipmanları dizmekte önemli tabi ekipmansız binme ek olarak bu tarz indirimler birde motomaxte mayıs ayında olabiliyor ama garanti değil tabi istersen o zamanıda bekle gerek yok alırım şimdi diyosan al

Bu arkadaşım bugün dükkanlarına gitmiş, kapıya kilit vurup kaçmışlar. Benim siparişim 3 gündür hazırlanıyorda. Dolandırılmış olmayalım?

Bu arkadaşım bugün dükkanlarına gitmiş, kapıya kilit vurup kaçmışlar. Benim siparişim 3 gündür hazırlanıyorda. Dolandırılmış olmayalım?
Kampanya süresi boyunca dükkanın kapalı olduğunu birkaç yere/defa yazmışlardı. Görmediniz sanıyorum.

Geri