Gelmez. Yılan hikayesine döndü. Ayrıca kapasite dışında ciddi bir fark olacağını sanmam, çıkacağı fiyat da cabası.Herkese kolay gelsin. Bu gün rtx 5080 aldım ama hata mı yaptım bilemedim. Süper serileri kısa vadede gelecek mi sizce. Onları mı beklemeliydim
60 serisi gelicek 60 dan önce 4 3 ay önce çıksrHerkese kolay gelsin. Bu gün rtx 5080 aldım ama hata mı yaptım bilemedim. Süper serileri kısa vadede gelecek mi sizce. Onları mı beklemeliydim
Herkese kolay gelsin. Bu gün rtx 5080 aldım ama hata mı yaptım bilemedim. Süper serileri kısa vadede gelecek mi sizce. Onları mı beklemeliydim
2028 deniyordu 60 serisi için o da mı mümkün olmaz ? olursada 6090 kaç dolardan başlatır nvdia sizcealarak iyi yapmışsın düşünme bile. gelmeyecek super serisi. 60 serisine geçilecek o da artık kısmet olursa 2030 öncesi
hocam 5090 icin bile kasads bir cok parca degistirmek gerekiyor en onemlisi psu kafadan sizin sistem 6090 icin hazir mi ?2028 deniyordu 60 serisi için o da mı mümkün olmaz ? olursada 6090 kaç dolardan başlatır nvdia sizce
Daha yeni 5080 aldım ama şartları zorlayıp ilerde fiyatların ve 6090 ların ulaşılamayacak rakamlar olma ihtimalinden dolayı şimdi 5090 mı alsam bilemedim hakkını da kartın çok veremiycem prof oyuncu vs değilim 4k da rahat kullanayım diye ama işte fiyatlardan dolayı acele mi etsem sürekli yükseliyor düşüncesindeyim
Ama bir yandan da 5080 le idare et yeni nesi 6090 a geçersin diyorum ?
Sizce hangisi mantıklı arkadaşlar