Harici monitor kullanıcam hocam ekranı sorun etmiyorum. Teşekkürler yinede.Konudan bağımsız Vector serisi almayın eğer harici monitör kullanmayacaksanız. %45 NTSC oranıyla geliyor çoğu. Renkleri berbat gösterecektir.
Amazondan alırsanız iadede muhtemelen sorun yaşamazsınız ama değişim için servisten rapor almadan hiç bir satıcı değişim yapmaz.Amazondan aldigim da orjinal msi garantili olur yani dimi. Ya endişe ettigim kisim aldigimda bir sorun cikarsa servis falan demesinler iade etsinler ben yenisini aliyim ya da değişsinler direkt. Insanlarda degisim yapmiyorlar falan yazmis. Amazonun iade sureci cok daha rahat ve kolay oldugu icin orayi tercih edicem sanirim ama idefixte dsha ucuz bilemiyorum
Servisten rapor alırım tabii ki öyle bir şey olursa. Dediğim gibi google yorumlarının dediği rapor olmasına rağmen tamire yönlendirmeleri olmuşAmazondan alırsanız iadede muhtemelen sorun yaşamazsınız ama değişim için servisten rapor almadan hiç bir satıcı değişim yapmaz.
Google yorumlarına bakmayın hocam bence. Zaten servise gönderdiğinizde laptop yeniyse direkt doa raporu veriyorlar. Ben de yakın zamanda msi laptop almıştım fan arızası çıktı. Servise gönderdim 3 gün sonra raporu gönderdiler. Raporu da satıcıya gönderdim yeni laptop 2 gün sonra bana ulaştı. Benim aldığım satıcı da betaplus hakkında bayağı kötü yorum vardı ama sorun çıkarmadılar.Servisten rapor alırım tabii ki öyle bir şey olursa. Dediğim gibi google yorumlarının dediği rapor olmasına rağmen tamire yönlendirmeleri olmuş
Teşekkürler yanıt için hocam peki sen ne diyosun idefixten mi alayım amazondan mı yinede?Google yorumlarına bakmayın hocam bence. Zaten servise gönderdiğinizde laptop yeniyse direkt doa raporu veriyorlar. Ben de yakın zamanda msi laptop almıştım fan arızası çıktı. Servise gönderdim 3 gün sonra raporu gönderdiler. Raporu da satıcıya gönderdim yeni laptop 2 gün sonra bana ulaştı. Benim aldığım satıcı da betaplus hakkında bayağı kötü yorum vardı ama sorun çıkarmadılar.
5070ti lı vectore bakıyorsunuz sanırım. 8 bin tl fark gözüküyor. Ben olsam idefixten alırdım hocam az fark değil sonuçta.Teşekkürler yanıt için hocam peki sen ne diyosun idefixten mi alayım amazondan mı yinede?
onun kararını firma vermiyor ki. değişim olacaksa bunun raporunu kararını servis verir firma aracıdır bu konumda.Servisten rapor alırım tabii ki öyle bir şey olursa. Dediğim gibi google yorumlarının dediği rapor olmasına rağmen tamire yönlendirmeleri olmuş