En mantıklısı o . Asus tuf çok yakışıklı kart diye aklımı çeliyor sadecepulse
Hiç kullanmadım amd çok mu sorunlu . 9 serisi kartlarda çok sorun yok diyorlardı.paran varsa nvidia sabrın varsa amd al
Nvidia kadar sorun var şöyle diyenlere bakma hiç . Pulse alabilirsinEn mantıklısı o . Asus tuf çok yakışıklı kart diye aklımı çeliyor sadece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hiç kullanmadım amd çok mu sorunlu . 9 serisi kartlarda çok sorun yok diyorlardı.
Bencede öyle nvidia bağımlısı olmama ve asus tuf modelini aşırı beğenmeme rağmen 9060xt hem 5060 ti muadili hemde 16 gb vrame sahip her adımda önde. Yalnızca şunu sormak istiyorum gigabyte olanın modelini daha çok beğendim ama sanırım pulse daha iyi bi soğutmaya sahip. Çok fark eder mi?Nvidia kadar sorun var şöyle diyenlere bakma hiç . Pulse alabilirsin
Bir kaç derece oynar içinde kalacaksa gigabyteıal hocam çok mühim değil asus prime almadığın taktirdeBencede öyle nvidia bağımlısı olmama ve asus tuf modelini aşırı beğenmeme rağmen 9060xt hem 5060 ti muadili hemde 16 gb vrame sahip her adımda önde. Yalnızca şunu sormak istiyorum gigabyte olanın modelini daha çok beğendim ama sanırım pulse daha iyi bi soğutmaya sahip. Çok fark eder mi?
5060 la nerdeyse aynı fiyat ucuz olanlar ventus modelleri ve yüzde 20 performans farkı var bende nvidia seviyorum ama kart çok önde gibi duruyor.9060xt çok pahalı fiyatını hak etmiyor bence şuan. 1080p için 5060 tercih ederdim ben.
Bende öyle düşünüyorum ama bütçede olmuyor maalesef.Nvidia almalısın. Ekran kartı = Nvidia
rt ile işin yoksa 1080p de yuksek fps ve rekabetçi oyunlar oynuyosan amd ama hikayeli oyunlar ve gorsel kalite onemliyse 5060 ti tercih edebilirsinGİGABYTE RX9060XT 16 GB
SAPPHİRE PULSE RX9060XT 16 GB
ASUS TUF RTX5060 8 GB
1080p için kullanılacaktır.
5060Ti 8GB bul, bulamazsan Pulse 9060XT.GİGABYTE RX9060XT 16 GB
SAPPHİRE PULSE RX9060XT 16 GB
ASUS TUF RTX5060 8 GB
1080p için kullanılacaktır.