indirim olduğu her zaman kapanıyor dostum mağaza açık olsa mağazadaki ürünler de zaten ilk günden biter mağazaya stok yetiştiremezlerAlmaya karar verdim ama işyerinin kapalı olması midemi bulandırmadı değil.
Sağol, yorumlarda da yazmışlar, sonradan gördüm.indirim olduğu her zaman kapanıyor dostum mağaza açık olsa mağazadaki ürünler de zaten ilk günden biter mağazaya stok yetiştiremezler
İntercom uyumu var mı bilmiyorum ama ben bu modeli aldım. Daha önce Hjc kullanıyordum, bu model hjc'den bir tık daha iyi ve aynı fiyat segmentinde:interkom takılabilecek giriş seviyesi fp kask arıyorum. var mı acaba siyah
Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum o zamanlar 6000tl civarına motomax hasanpaşadan aldım pedleri çok yumuşak çok konforlu kasklar scorpion kaskları bu yüzden f/p olarak bütün kasklarım önünde bana göre 15-20bin tl civarsında ls2,hjc ve mt helmets kasklarını kullansamda hep scorpion kaskları benim için en rahatı olduİntercom uyumu var mı bilmiyorum ama ben bu modeli aldım. Daha önce Hjc kullanıyordum, bu model hjc'den bir tık daha iyi ve aynı fiyat segmentinde:
![]()
Scorpion EXO 391 Captor Kapalı Motosiklet Kaskı Beyaz / Mavi Fiyatı ve Özellikleri
Scorpion EXO 391 Captor Kapalı Motosiklet Kaskı Beyaz / Mavi Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Kapalı Kasklarwww.motomax.com.tr