🔥İndirim Motomax Te %41 E Varan İndirimler

annem araba sürerken taksam korur mu hocam bu

Scorpion EXO-530 Air Theras

1790318319630.webp

şundanda al hocam.

interkom takılabilecek giriş seviyesi fp kask arıyorum. var mı acaba siyah

interkom takılabilecek giriş seviyesi fp kask arıyorum. var mı acaba siyah
İntercom uyumu var mı bilmiyorum ama ben bu modeli aldım. Daha önce Hjc kullanıyordum, bu model hjc'den bir tık daha iyi ve aynı fiyat segmentinde:

İntercom uyumu var mı bilmiyorum ama ben bu modeli aldım. Daha önce Hjc kullanıyordum, bu model hjc'den bir tık daha iyi ve aynı fiyat segmentinde:
Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum o zamanlar 6000tl civarına motomax hasanpaşadan aldım pedleri çok yumuşak çok konforlu kasklar scorpion kaskları bu yüzden f/p olarak bütün kasklarım önünde bana göre 15-20bin tl civarsında ls2,hjc ve mt helmets kasklarını kullansamda hep scorpion kaskları benim için en rahatı oldu
Dez avantajları biraz garip ölçüsü var diğer kasklar m beden uyarken bu L beden tam olmuştu ve zaman geçtikçe kafama çok bol gelmeye başladı güzel bi genişlemesi var zamanla ona göre alın
Ve intercom girişleri mevcut ben intercom bağlayıp kullanıyorum
Güneş vizörü yok bunun için bi üst modelleri tercih edilebilir exo 530 gibi hem koruma hem güneş vizörü için

Sonuç itibariyle zararına satış yapılmıyordur acaba yüzde kaçlık bir kar payından vazgeçildi de bu fiyatlara geldi gerçekten şaşırdım. Bazı kasklarda 30 bin tl fiyat farkı var şu an yani 30 bin tl lik indirim yapılabiliyorsa acaba ne kadara geliyor ellerine. Bu kadar yüksek fiyatlara koruyucu ekipman satılması etik gelmiyor. Elbette vergi ve enflasyon mevcut ama şu durum üzücü yani bu şekilde de kazanıyorlar o şekilde de kazanıyorlardı. Bunlar koruyucu ekipman bu kadar kar marj olmaması lazım çok yazık.

Ls2 Stream 2 kaskım var. 530 air ile değiştirmeye değecek kadar upgrade mi sizce ?

Geri