Musashi001
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
9070xt ve 7800x3d sitem toplucam 850w bi psu bakıyorum bu iyi midir
B tier bir PSU, platinium olması güzel geldi9070xt ve 7800x3d sitem toplucam 850w bi psu bakıyorum bu iyi midir
İleride belki sistemi yükseltirim ama şuan için 850w bana yeter gibi bu psu harici önerebileceğin varmı sessiz çalışan olursa iyi olurB tier bir PSU, platinium olması güzel geldi
Önceki sistemimde msi kullandım bir sorun yaşamadım ondan dolayı almak istiyorum attığım model alınır mırajintek cratos 850w 80+gold aldım ben. gayet yeterlı.
Attığın model boşta bile çok sesli yalnız. Fanıda kalitesiz.İleride belki sistemi yükseltirim ama şuan için 850w bana yeter gibi bu psu harici önerebileceğin varmı sessiz çalışan olursa iyi olur
msi bende kullandım sorun yasamadım alınırÖnceki sistemimde msi kullandım bir sorun yaşamadım ondan dolayı almak istiyorum attığım model alınır mı
Önerin varmı sessiz çalışan 850w msi modellerinden veya başkaAttığın model boşta bile çok sesli yalnız. Fanıda kalitesiz.
NZXT C850 Gold öneririm ben.
Hocam msi a850pl modeli 1400tl daha ucuz ayrıca platinum yani bilemedim önceki psum corsair rm850 cızırtı sesi beni delirtiyorduNZXT C850 Gold öneririm ben.
Nasıl 1400TL daha ucuz.Hocam msi a850pl modeli 1400tl daha ucuz ayrıca platinum yani bilemedim önceki psum corsair rm850 cızırtı sesi beni delirtiyordu
Alınır mı hocam birisi çok ses yapıyor boşta bile dedi fanlarıda kalitesiz dedi önerebileceğin 5000-7000 arası sessiz çalışan psu varmıB tier bir PSU, platinium olması güzel geldi
Artmış sanırsam veya ben yanlıs gördüm yokmu sessiz çalışan psu baktımda herkes öyle böyle diyorNasıl 1400TL daha ucuz.
Arada 400TL fark var.
NZXT sessiz zaten. MSI buna göre çok sesli ve kötü. NZXT 700W yük altındayken MSI'ın direkt boşta yaptığı sesi çıkartıyor. Arada öyle devasa fark var.Alınır mı hocam birisi çok ses yapıyor boşta bile dedi fanlarıda kalitesiz dedi önerebileceğin 5000-7000 arası sessiz çalışan psu varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Artmış sanırsam veya ben yanlıs gördüm yokmu sessiz çalışan psu baktımda herkes öyle böyle diyor