Dostlar Sizce Hangi Drone Almalıyım?

ismim yok

80+
Reaksiyon skoru
69
Drone arıyorum.
Gece uçuracağım.
Uzun süre uçuş önemli.
Uzun mesafe gitsin.
Ağırlık vs. önemli değil ama Combo veya Combo Plus alacağım.

Nerde kullancan ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçen ne ?

Nerde kullancan ?

Bütçen ne ?
Şuanlık hobi için düşünüyorum ama ileride iş içinde kullanabilirim. Amazondan alacağım.

Nerde kullancan ?

Bütçen ne ?
Bütçeyi söylersen ona göre daha iyi yorum yaparız hocam. 40 45 aralığı ise kesinlikte rc2 kumandalı dji lito x1 combo plus. daha fazla bütçe çıkartırım, instaya reels atmak istiyorum, çok daha iyisi olsun diyorsanız da mini 5 pro.

Ben birkaç gün önce lito x1 almıştım 3 bataryadan bir tanesi sorunluydu iade ettim şuan mini 5 pro düşünüyorum lito x1 de çok güzel cihaz tavsiye ederim

Ben birkaç gün önce lito x1 almıştım 3 bataryadan bir tanesi sorunluydu iade ettim şuan mini 5 pro düşünüyorum lito x1 de çok güzel cihaz tavsiye ederim
Başkalarının yorumunu da alacağım teşekkür ederim.

tm knk şehirdemş kullancan köydemi ona göre tavsiye vericem paran ne kadar söylemion hiç bişeyi
150K bütçem var. Amazondan alacağım. Taksit olursa iyi olur Combo veya Combo Plus almayı düşünüyorum. Şuanlık hobi için alacağım ama ileride iş için kullanabilirim. SHGM falan sorun değil. Hem şehirde Hemde köyde uçuracağım.

DİP NOT: Bütçe 200K'ya belkli çıkar.

bu fiyata alıcağınıza 60 70k ya çok iyiler var 150 200k bayılmak yerine kalan paraylada ekstradan bataryalar ve onu daha buyuk ekran görmek için laptop alabilirsin

https://www.amazon.com.tr/DJI-Mini-...6XN1J7K/ref=sr_1_12?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&sr=8-12 bu fazlalıkla işini görücektir
hemde acemisin bişey olursa 150kya uzulceğine 60kya üzülcen bana kalsa drona max 15k verilir

bu fiyata alıcağınıza 60 70k ya çok iyiler var 150 200k bayılmak yerine kalan paraylada ekstradan bataryalar ve onu daha buyuk ekran görmek için laptop alabilirsin

https://www.amazon.com.tr/DJI-Mini-Pro-More-Combo/dp/B0F6XN1J7K/ref=sr_1_12?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&sr=8-12 bu fazlalıkla işini görücektir
hemde acemisin bişey olursa 150kya uzulceğine 60kya üzülcen bana kalsa drona max 15k verilir
Hocam acemi değilim aslında farklı dronelarla toplasan 10 dk bile olsa deneyimim var.

Hocam acemi değilim aslında farklı dronelarla toplasan 10 dk bile olsa deneyimim var.
tm da yani bence 150k ile 60k nın arasıdna çok ohaaaaaaaaaa dicek bir kalşte farkı olmaz bence bide bişey oluyrsa 150k lık kadar üzülmesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,482
Üyeler
204,731
Son üye
Hüsey_in
Geri