Merhaba Türk Telekom fiber var. 835 tl ödüyorum. 1050 liraya 100 mb veriyorlar. Ama 18 aylık. Bana 12aylik gerekli. Sizce vadafone geçsem sorun yaşar miyim. Vadafone fiber 899 TL, kullanıp sıkıntı yasiyan var mı. Önerilere de açığım
Türknet çok sıkıntı yaşayan duydum forumlarda vs. Cevremde de herkes Türk Telekom oluncahocam türknet şuanda alabileceğin en mantıklı internet istedigin zaman iptal edebiliyorsun kaç yıldır kullanıyorum sadece 1 2 kere kesinti oldu birkaç saatlik 1000mps alıyorum hiç bi sorun yaşamadım
hocam bilmiyorum belki il e ve ilçeye göre değişiyodur ama ben bi sorun yaşamadım gayet memnunum sadece fiyatları arttırdılar biraz ancak şuan bile piyasanın altında fiyatlarıTürknet çok sıkıntı yaşayan duydum forumlarda vs. Cevremde de herkes Türk Telekom olunca
Fiyatlar ne zaman arttı. Yıl sonu geliyor tekrar artacak mi. 750 tl çıktıhocam bilmiyorum belki il e ve ilçeye göre değişiyodur ama ben bi sorun yaşamadım gayet memnunum sadece fiyatları arttırdılar biraz ancak şuan bile piyasanın altında fiyatları
hocam ben ilk aldığımda gerçekten komik bir fiyata almıştım şuan 950tl istersen 5 ay sonra iptal edebiliyorsun hiçbir ücret ödemiyorsunFiyatlar ne zaman arttı. Yıl sonu geliyor tekrar artacak mi. 750 tl çıktı
Tamamdır teşekkürlerhocam ben ilk aldığımda gerçekten komik bir fiyata almıştım şuan 950tl istersen 5 ay sonra iptal edebiliyorsun hiçbir ücret ödemiyorsun
Sorun yaşamazsan okey ama yaşarsan müşteri hizmetleri yok gibi bir şey, yani telefonu açan birileri var ama destek olamıyorlar.Merhaba Türk Telekom fiber var. 835 tl ödüyorum. 1050 liraya 100 mb veriyorlar. Ama 18 aylık. Bana 12aylik gerekli. Sizce vadafone geçsem sorun yaşar miyim. Vadafone fiber 899 TL, kullanıp sıkıntı yasiyan var mı. Önerilere de açığım
Vadofone için mi konuşuyorsunuzSorun yaşamazsan okey ama yaşarsan müşteri hizmetleri yok gibi bir şey, yani telefonu açan birileri var ama destek olamıyorlar.
Türktelekom altyapısını kullanacak fark olmaz ztnMerhaba Türk Telekom fiber var. 835 tl ödüyorum. 1050 liraya 100 mb veriyorlar. Ama 18 aylık. Bana 12aylik gerekli. Sizce vadafone geçsem sorun yaşar miyim. Vadafone fiber 899 TL, kullanıp sıkıntı yasiyan var mı. Önerilere de açığım
WiFi 6 modem var. Wifi 7 modem için aylık 950 ye çıkıyor gerek var mı. Vadafone pay ile 100 lira da geri iade çıkıyormuşTürktelekom altyapısını kullanacak fark olmaz ztn