Yardım 9800x3d İçin 2 Anakart Arasında Kaldım.

BENNARDO

80+
Reaksiyon skoru
26
Merhaba.
Arkadaşlar 9800x3d için anakart bakıyorum. Gigbyte atx, tuf ise matx'tir. Kasamsa Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow' dur. 2 anakart arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ? Peşin fiyatına 9 taksit olmalarından dolayı 2-3k daha arttırabilirim bütçemi.

V2 Flow

ASUS TUF GAMING B850M-PLUS WIFI7 WiFi7 AMD AM5 mATX Anakart

GIGABYTE B850 AORUS ELITE WIFI7 AM5 DDR5 7600MHz(OC) PCIe 5.0 Çift M.2 WiFi 7 2.5GbE LAN ATX Anakart

Son düzenleme:
Kasanın beyazında nzxt n7 b850 kullanıyorum ben gayet memnunum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Attıklarınızdan aorus model anakartı almayı düşünmüştüm gerçekten çok hoş gözüküyorlar

Alttaki TUF var bende 1 yıldır kullanıyorum, gayet fp, gen 5i wifi 7 si falan muazzam zaten. Kablo ile net kullanma derdim de kalmadı artık. asus anakarttan şaşmam ben genelde. Asus'da bak 5 yıl garanti fırsatı da varmış karekodu okut falan diyor.

Gigbayt anakartin aynısının beyazını kullanıyorum memnunum çok dolu bir anakart aynı zamanda nzxt x870e de bakabilirsiniz

B450 auros elite kullanan biri olarak Tavsiyem kesinlikle gigbyte yazılımı çok basit ve kararlı şu anda Asus kullanıyorum rezil bir yazılımı var arkada Bi ton servis çalıştırıyor ayrıca bir çok rgb donanımı görmüyor.

2 ayrı bilgi geldi kafalar yine karıştı her zaman ki gibi :D

Bu paraya mATX seçeneğini değerlendirmek bile hata bana kalırsa.

Bu paraya mATX seçeneğini değerlendirmek bile hata bana kalırsa.
Her türlü öneriye açığım :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1790508441720.webp

GPT ye çok detaylı bir araştırma yaptırdım forumlar üzerinden. Bu şekilde sonuç verdi.

Merhaba.
Arkadaşlar 9800x3d için anakart bakıyorum. Gigbyte atx, tuf ise matx'tir. Kasamsa Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow' dur. 2 anakart arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ? Peşin fiyatına 9 taksit olmalarından dolayı 2-3k daha arttırabilirim bütçemi.

V2 Flow

Hocam benzer dolulukta anakartlar fakat ben ATX sığan bir kasaya mATX sevmediğimden Gigabyte modelini alırdım.

10k ya vereyim hocam Asrock X870 pro rs 1 kere monte ettim

Geri