Yurt Dışı iPhone Almak Riskli mi ?

Mertssx

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaslar elimde iphone 14 pro var bunu yaklaşık 42 k civarına satıp biraz ekleyip yd 17 pro almayı düşünüyorum ama kafama yatmayan şey de ben şimdi teli aldım kullanıyorum sıkıntı yok bi anda haber gelirse btk imei başına süreyi 2 aya düşürdü diye veya cihazın süresinin sıfırlanması için 1 kere yurtdışından sinyal vermesi gibi veya simdeki tc sahibinin yurtdışına çıkmış olması zorunluluğu gibi bir ton şey gelebilir bu konuda yıllarca almadım uzak durdum millet tepe tepe kullandı ben alsam kesin ibretlik ortada kalıcam :D

yani hocam acıkcası devrimsel bir degisim yasamayıcaksınız bence gecmeniz mantıksız ama tabii ki sıkıldıysanız ve değişiklilik yapmak istiyorsanız böyle bir sıkıntı olsa bile telefon fiyatları cakılıp bir süre sonra yükselecektir cünkü zaten parcaları bile ayrı para ediyor sadece ekranı 7-8k dan baslıyor orjinal olunca da artıyor yani sonuc olarak böyle bi durumda bile yasayacagınız zarar %30 dan fazla olmaz gibi geliyor

Arkadaslar elimde iphone 14 pro var bunu yaklaşık 42 k civarına satıp biraz ekleyip yd 17 pro almayı düşünüyorum ama kafama yatmayan şey de ben şimdi teli aldım kullanıyorum sıkıntı yok bi anda haber gelirse btk imei başına süreyi 2 aya düşürdü diye veya cihazın süresinin sıfırlanması için 1 kere yurtdışından sinyal vermesi gibi veya simdeki tc sahibinin yurtdışına çıkmış olması zorunluluğu gibi bir ton şey gelebilir bu konuda yıllarca almadım uzak durdum millet tepe tepe kullandı ben alsam kesin ibretlik ortada kalıcam :D
bana kalırsa biraz daha biriktirip TR cihaz almanız hem ımeı vs takip etmezsiniz ayrıca YD cihazlar garantisiz oluyor

Sonuna kadar katıldığım bir yorum. Aynısı bende Xs Max'ten 14 Pro Max'e geçişte yaşadım ve pişman oldum geçtiğime.
bende aynısından dolayı hocam 11 den 15 e gectim ve o kadar aynı ki her sey kameradan tut şarj süresine kadar her sey aynı

Pro veya pro max modeline geçiş yapılmayacaksa gereksiz bence ve yd telefon riskli bir iş özellikle ülkemizde son çıkan kurallara göre imei ücreti artması veya kullanım süresi düşmesi gibi etkenlerden dolayı yd telefona sıcak bakamıyorum

bana mesaj geldi sim 1 6 ay kullandım sim 2. de 4 aydır kullanıyorum kapanmadı son 60 gün kaldı diye mesaj geldi bazen sistem gec fark ediyor 16 pro kullanıyorum sıfır sıkıntı

Açıkçası 8 ay açık kaldığı durumda bile ben 14 Pro ile 17 Pro arasındaki fark için 4 ay çift telefonla uğraşmazdım.

en kötü bir almancıya satarsın 50 bine

Yanıtlarınız için çok teşekkürler o zaman yd almaktan vazgeçiyorum gereksiz risk almamak lazım ama telefonumdan gerçekten çok sıkıldım tamam psikolojik bunun farkındayım ama hayat bu her şeyde çok anlam aramamak lazım sıfır s25 alsam sizce nasıl olur açıkcası tasarımını vs çok seviyorum her zaman aklımda olan bir cihazdı bataryası falan geçtiğimde pil sağlığı 99 olan 14 proya göre belirgin bir fark yaratır mı yapay zeka özellikleri gerçekten kullanışlı mı yani uygulama olan gemini ile arasında fark var mı

elindekini satıp TR'den düz 17 al diyecektim de, hepsine 15-20k zamı 18 tanıtırken sapladılar, ram krizinden yakında 17 bile 150k olursa şaşırmam.

elindekini satıp TR'den düz 17 al diyecektim de, hepsine 15-20k zamı 18 tanıtırken sapladılar, ram krizinden yakında 17 bile 150k olursa şaşırmam.
Ram balonu yakında patlayacaktır ACER falan firmalar karlarını korumak için sahte kriz yaratıyorlar abartıyorlar diye paylaşım yaptı bu bile tüketiciyi ürün almamaya itecektir ondan uğraşmazlar

Ben de YD almayı düşünüyordum yurtdışından gelecek yakınıma söylemiştim getirecekti, sonra tamamen aynı şeyleri düşünüp riskli olduğuna karar verdim vazgeçtim, sistemin değişmeyeceğinin garantisi yok bir anda imei başına kullanım süresini düşürebilirler veya kullanım süresini düşürmek için farklı önlemler alabilirler.

Geri