Yardım Gorgonx Psular Hakkında Bilgi

mrtkgnoztrk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
324
Sarı sitede ikinci el işlemci ve ekran kartı toplayıp geri kalanları sıfır alıp birleştirip satan birisi var. Kasalarının hepsinde de bu gorgonx diye markanın psu ve kasalarını kullanmış. Bir sorun yok falan diyor da satıcı tabi der yani.

Bu marka hakkında bilgi de bulamadım hiç. Fason üretim herhalde de var mı bilgisi olan? Bu psu nedir neyin nesidir

Sarı sitede ikinci el işlemci ve ekran kartı toplayıp geri kalanları sıfır alıp birleştirip satan birisi var. Kasalarının hepsinde de bu gorgonx diye markanın psu ve kasalarını kullanmış. Bir sorun yok falan diyor da satıcı tabi der yani.

Bu marka hakkında bilgi de bulamadım hiç. Fason üretim herhalde de var mı bilgisi olan? Bu psu nedir neyin nesidir
İnternetten bakınca Türk markası olarak çıkıyor , simülasyon işletmeleri var falan , bilgisayar kasaları falan da satıyorlar. Psu noktasında pek güven vermedi bana açıkçası , deneyen bilen daha iyi fikir verir.

İnternetten bakınca Türk markası olarak çıkıyor , simülasyon işletmeleri var falan , bilgisayar kasaları falan da satıyorlar. Psu noktasında pek güven vermedi bana açıkçası , deneyen bilen daha iyi fikir verir.
Arkadaş dedi ki;
IMG_1201.webp

Böyle demiş. Biraz sinirlendi galiba

Dediğim gibi fason üretim muhtemelen toptan alan üstüne markasının stickerını yapıştırıp satıyordur da detaylı bilgi zor galiba

Zoko, Fazeon, Revenge, Strong gibi bu da fason üretim, ekstra bir çabaya girip de markaya özel ürün üretildiğini düşünmüyorum, kule tipi soğutucularını kullandım güzeldi. Kasa PSU olarak Tier A-B bekliyorsanız tabii ki üzer de iş görür ürünler olduğunu düşünüyorum. Ki bu Fasonların çoğu Rampage'den falan kaliteli oluyor gerçekten, özellikle Zoko'dan çok memnun kaldım bugüne kadar

Dümdüz fason kalitesiz bir şeydir. Fazeon gibi.

Yaptığı sistemler de ucuz değil aslında. Riskli biraz.

7800x3d - 4070 super/5060ti 16gb
7500f - 4070 super/5060ti 16gb
7800X3D - 4070S sistem bile 600-650W PSU ile çok rahat beslenebiliyor hocam, 5090 kurulum yapılsa da 1200W GorgonX takılsa evet saçmalık deriz de bu şekilde de iş görüyordur. 750W gorgonX taksa + ev tesisatı da iyiyse sorun çıkarmaz

Hocam içinize sadece PSU sinmediyse verin 2.5 lira fazla thermaltake Gold alin adam opsiyon sunmuş size sonuçta illa bunu al demiyor.

Hocam içinize sadece PSU sinmediyse verin 2.5 lira fazla thermaltake Gold alin adam opsiyon sunmuş size sonuçta illa bunu al demiyor.
Konumuz o değil ki hocam. Konumuz markanın getirttiği/ürettiği psu hakkında bilgi almak.

Konumuz o değil ki hocam. Konumuz markanın getirttiği/ürettiği psu hakkında bilgi almak.
Sistem dizerken Psu konusu düşünülecek bir konu değil kalitesini kanıtlamış markalardan alıp geçmek lazım belki 50 60 80 100k lık parçaları besliyorsun o güç kaynağı ile riske girilecek ürün değil

Sistem dizerken Psu konusu düşünülecek bir konu değil kalitesini kanıtlamış markalardan alıp geçmek lazım belki 50 60 80 100k lık parçaları besliyorsun o güç kaynağı ile riske girilecek ürün değil
Yok orası öyle tabii. Bunlar biraz da bütçe meselesi. Adamın sattığı sistemler genel itibariyle aslında ucuz görünüyorlar. Ama işte ne var ne yok detayların konuşulması lazım

Geri