Asus Vg279qm5a 27" Fhd 0.3ms 240hz Fast Ips

münşi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
332
Amazon.com.tr satıcılı yani ölü piksel durumunda "beğenmedim" deyip hiçbir açıklama yapamdan kutusuna koyup koşulsuz iade yapabiliyorsunuz ve World kartınız varsa 9taksit yapıyor, 300tl de puan olarak geri geliyor ve 7581liraya almış oluyorsunuz. Başka yerde daha ucuza yok. ASUS kalitesi isteyenler için güzel bir seçenek. 27" olunca piksel sayma durumu falan da yok. Ha monitöre 20cm mesafeden bakacaksanız belki sorun olabilir ama 20cm mesafeden bakmak zaten normal bir şey değil sağlık açısından da. Standart IPS panel bir monitör. İhtiyacı olan kaçırmasın.

Bence de 8k fazla ama 240hz olduğundan bişey diyemedim. Aynı fiyatlara 2k monitör alabiliyorsun

Çok fazla fiyat. 27" 1080P zaten kör eder, Asus olunca zaten fiyat yükseliyor. Hiç mantıklı değil.

Bu ürün daha mantıklı OC ile 210HZ oluyo 30HZ farkı hissetmezsiniz emin olun. Ayrıca Pivot var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5-6k arasına cs için hangi monitör alınır önerir misiniz
işini görür bu ürün e-spor için en iyi boyut 23-24" lerdir

5-6k arasına cs için hangi monitör alınır önerir misiniz
Genelde 250nit, ucuz laptop ekranı gibi sönük kalan modeller gördüm o paraya. Bu monitör 300nit yazıyor ama TCL 25G64 gibi 600nit vadeden bir monitörün yanında 500nit falan gibi kaldı. Ya da bu monitör 300nitse TCL 350nit falan veriyordu. TCL iade ettim bu monitörü kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Çok fazla fiyat. 27" 1080P zaten kör eder, Asus olunca zaten fiyat yükseliyor. Hiç mantıklı değil.

Bu ürün daha mantıklı OC ile 210HZ oluyo 30HZ farkı hissetmezsiniz emin olun. Ayrıca Pivot var.

işini görür bu ürün e-spor için en iyi boyut 23-24" lerdir

Bu monitörü bir haftadır kullanıyorum, şuanda da monitörden yazıyorum, ekrana 80cm civarı mesafeden bakıyorum, TCL 25G64 25" 1080p 300hz monitörle yanyana 2 gün kullandım ve bu monitörde ölye "kör eder, pikselleri sayarsın" gibi bir durum olmadığını görünce TCL iade ettim ASUS kullanıyorum.
Arkadaşa öerdiğin iki monitörden KTC ve Lenovo nasıl markalar, hangi paneli kullanıyor, nit durumları nedir bilgim yok. Ayrıca iki linkte de satıcı Nethouse. Ölü piksel durumunda monitörü servise yollar, oradan iade değişim raporu falan bekletir süründürür. Satıcı Hepsiburada ve Amazon.com.tr olmadığı sürece internetten monitör almak riskli.
Ayrıca ekran kartı 4060 falansa yani 1080p oyuncusuysak aynı paraya 4K OLED monitör de satılsa almanın bir anlamı var mı? Çünkü paylaştığın KTC 2K bir monitör.

Son düzenleme:
Bence de 8k fazla ama 240hz olduğundan bişey diyemedim. Aynı fiyatlara 2k monitör alabiliyorsun
Ekran kartına bağlı. 2K oyun oynamak için 9060XT 16GB ekran kartıma bile güvenemedim şahsen. Her yeni çıkan oyun daha güçlü ekran kartı istiyor. Ekran kartımı da daha geçen yaz aldım, upgrade falan düşünmüyorum. O yüzden 1080p aldım mecburen. Yoksa 2K bakardım.

Ortada sıcak fırsatlık bir durum yok sen beğenmişsin tamam güle güle kullan sanki müthiş bir şey varmış gibi ortada millete ballandıra ballandıra anlatma bari . 27 olunca piksel saymazsın 20cm den bakacaklar almasın filan saçmalamışsın dostum biraz

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Ekran kartına bağlı. 2K oyun oynamak için 9060XT 16GB ekran kartıma bile güvenemedim şahsen. Her yeni çıkan oyun daha güçlü ekran kartı istiyor. Ekran kartımı da daha geçen yaz aldım, upgrade falan düşünmüyorum. O yüzden 1080p aldım mecburen. Yoksa 2K bakardım.
Anladım ama 8k pahalı bence. 1080p monitörler 5 bin civarına düşüyor. 200hz falan denk geliyor 40hz çok fark yaratmaz.

Geri