Yolda R ye mi bastin hocam ulti acmısBel alti yokmus zaten hocam bende anlamadim bana bisi olmadi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nereden nasi
Yolda R ye mi bastin hocam ulti acmısBel alti yokmus zaten hocam bende anlamadim bana bisi olmadi
Nereden nasi
Tazminat belki alırsın da o işlere girersen karşı taraf da adam benim omurgamı kırdı belimin altı gitti diye dava açarsa daha zararlı bile çıkabilirsin. Sana da yüzde 50 kusur verilmiş. Geçmiş olsunMerhabalar yaralamalı bir trafik kazası yaşadım yaya karşı şeritten kendine kırmızı yanarken ışıktan biraz ilerde araçların arasından koşarak önüme düştü bende çarptım sağ şeritten ilerliyordum ancak araçlar parkettiği için ortaya geçmiştim bana sağdan gitmekten onada kırmızıda geçmekten 50 50 kusur vermişler adli davamız devam ediyor 2 günde tutuklu adli kontrol verdiler dava sonuçlanana kadar ehliyet iptali imza yd çıkış yasağı olarak buradan sonra süreç nasıl işleyecek motorumu bugün çıkarttım ama hasarım var karşı taraf yaya kendim mi yaptıracağım yoksa sigorta mı yapacak ve ehliyet iptaline itiraz etsem kararı bozma ihtimali varmı başına gelenler süreç ile ilgili bilgilendirebilir miAlıntıyı görüntüle
Sen de aradan geçmişsin dostum o da yasakAlıntıyı görüntüleKaza tutanaginda yayanin kirmizida gectigi kanitli yaziyo ama
Adam zaten sikayetci olduda kazanin asli kusurlusu o degil miTazminat belki alırsın da o işlere girersen karşı taraf da adam benim omurgamı kırdı belimin altı gitti diye dava açarsa daha zararlı bile çıkabilirsin. Sana da yüzde 50 kusur verilmiş. Geçmiş olsun
Sen de aradan geçmişsin dostum o da yasak
Değil sende de hata var maalesef. Arkadaşım da yaşamaştı ancak dava sürecini anlattığı kadar biliyorum denk gelirsem ona sorarım sen yine de itiraz etAdam zaten sikayetci olduda kazanin asli kusurlusu o degil mi
Sağ şerit normalde akan bir şerit değil mi, park eden araçlar işgal etmiş ama yine de bir şerit gibi düşünmesi gerekmez miydi? bence 50-50 kusur oranı olmamalıydı, 75-25 olmalıydı ama adamın vertebrası kırılmış, orası sıkıntı.Adam zaten sikayetci olduda kazanin asli kusurlusu o degil mi
Işıklarda veya yol üzerinde park ve duraksama yapmak yasaktır tabelası varsa park eden araçları da belki tali kusurlu olarak gösterebilirsin. Kusur oranı bence %75 yaya / %25 sürücü olması lazımdı. Sende de kural ihlali olduğu için tamamen hatasız olacağını sanmıyorum.Alıntıyı görüntüleKaza tutanaginda yayanin kirmizida gectigi kanitli yaziyo ama
Buna nasil itiraz edebilirimIşıklarda veya yol üzerinde park ve duraksama yapmak yasaktır tabelası varsa park eden araçları da belki tali kusurlu olarak gösterebilirsin. Kusur oranı bence %75 yaya / %25 sürücü olması lazımdı. Sende de kural ihlali olduğu için tamamen hatasız olacağını sanmıyorum.
O süreç baya uzun sanırım kanki mahkeme yoluna gitmen gerekiyordu, yani ben kaza yaptığım adamla davalık oldum, bana hakimin takdirine kalır dedilerBuna nasil itiraz edebilirim
adama ulaşamıyorum ki bi irtibat numarası yok elimdeadamı şimdi 50 tane firma arar kırık meselesi yüzünden dünya tazminat açarlar sen adamı ara ikna etmeye çalış yoksa sağlam bedel ödersin.
keşke hocam ben bu kadar ciddi bişi olduğunu bilsem bi yerimi kırardımBence omuz çıktıysa kendin düzeltmeyecektin hastenede düzelttirip belgeletecektin.%50 %50 kendininde zarar gördüğü belgeli olarak durmalıydı bence
kusur yazmamışlar hocam karakoldaki adam sallamış kağıtta bişi yazmıyo kusur maddeleri var sadece adamla anlaşma yolna gitmek zor tazminattan vs haberi varsa durmaz zaten motoruda hasar kaydı işlensin istemiyorum cepten yaptırırım gerekirse faturalı bi şekildePark eden araçların olduğu kaldırıma gidip, park yasak tabelası olup olmadığını bak. Eğer park yasak tabelası varsa fotoğrafla ve dosyaya itiraz et ya da eklenmesini iste.
Karşı tarafın omurgası kırıldıysa iş tazminat davasına dönecek ve milyon liralar ödenmek zorunda. Trafik sigortandan para isteyecekler ama yetmezse direkt senden de almaya çalışırlar.
Motorunda masraf varsa masrafını kayıtlı bir sekilde yaparak yayaya dava acman gerekiyor masraflar için. Yaya eğer para koparmaya calisirsa seni zora sokar %50-50 kusur orani yazmışlar çünkü.