❌İndirim Bitti! R7 7800x3d - RTX 5080 - X870 - 1tb SSD - 32gb Ram 163.758 TL

Birkaç kişi değil çoğu kişi sorun yaşıyor. Başta Ayhan Dönmez hoca önermiyor zaten. Gidip biraz araştırabilirsin sadece birkaç kişi mi yaşamış yaşamamış mı diye. Ne hikmetse hep MSİ anakartlarda bir sorun çıkıyor. Ben önermiyorum ama alacak olanada lafım yok. Ne de olsa param benim cebimden çıkmıyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Halen sorun yaşayan var
4 arkadaşıma da MSI anakart aldırdım sorun yaşamadılar, yaşamıyorlar. Ben bizzat Asus anakart aldım sorun yaşadım, aynı giriş seviye Asus anakartlarda aynı sorunları yaşayanlar var. Senin istatistik mantığın böyle çalışıyorsa hiçbir anakart alınmaz hocam.

Sorunlu derken bozuk manasında değil. Ram ayarları yaparken her ayarı kabul etmiyor ya da bazen bios kendi kendini sıfırlıyor. Mesela ben şu an 6200 cl 26 kullanıyorum ve fclk 2200. Bu ayarları msi analartlar boot etmeyebilir. Ben şahsen önermiyorum ama alacak olanda alsın yani.

Ekler

• 1000029952.webp
    1000029952.webp
    1 MB · Hit: 42
4 arkadaşıma da MSI anakart aldırdım sorun yaşamadılar, yaşamıyorlar. Ben bizzat Asus anakart aldım sorun yaşadım, aynı giriş seviye Asus anakartlarda aynı sorunları yaşayanlar var. Senin istatistik mantığın böyle çalışıyorsa hiçbir anakart alınmaz hocam.
4 arkadaşın üzerinden istatistik yürütme sende :D ben önermiyorum dedim gidipte konuyu başka yere çekme. Alan alsın umurumda değil.

Herkes bir hocanın müridi olmuş bu ne abi teknoloji tarikatı mı kuruldu 😀 Ayhan dönmez hoca diyor

Sürekli msi kullanıyorum, çünkü çözümsüz bir sorun yaşamadım. Tam tersine asus tam bir keşmekeş bana göre. Herkes alıştığı ile devam..

4 arkadaşın üzerinden istatistik yürütme sende :D ben önermiyorum dedim gidipte konuyu başka yere çekme. Alan alsın umurumda değil.
Kardeş senin mantığını kullanarak yine senin mantığının dışarıdan nasıl göründüğünü göstermeye çalıştım da sen anlayamadın... Neyse iyi forumlar.

Herkes bir hocanın müridi olmuş bu ne abi teknoloji tarikatı mı kuruldu 😀 Ayhan dönmez hoca diyor
Ne tarikatı hocam? Adam herkese elinden geldiğince düzgün bir şekilde yardımcı olup bilgileri paylaşıyor. Saygımızdan dolayı sürekli adını geçiriyoruz. 6200 cl26 ayarı tek başına ben yapmam zaten. Ben yaptım demek Ayhan hocaya saygısızlık olur. Kaç sayfa yardım etti bir bilsen

Kardeş senin mantığını kullanarak yine senin mantığının dışarıdan nasıl göründüğünü göstermeye çalıştım da sen anlayamadın... Neyse iyi forumlar.
Ben 4 kişi üzerinden mi gösterdim? Tamamdır sanada iyi forumlar.

Stabiliteden dolayı diyor o. Micron çipli RAM'lerin MSI anakartlarda stabil olmamasının sebebi MSI değil Micron'un çöp olması.
Diğer anakartlara nazaran daha çok sorun yarattığı için önermiyorum dediğim gibi. Alacak olan alsın ama ben önermiyorum şahsen. Kötü demiyorum kesinlikle ama fazla sorunla uğraşmayı sevmeyen birisiyim. Zaten ram timing yapacak biri 1 dpc bir kart alır geçer gigabyte b850m force gibi.

Bu YouTube da işini yapan para kazanan insanları ponçikleştirme işinden ne zaman vazgeçeceğiz acaba hergün çöpünüzü boşaltan eve su gelmesine vesile olan belediye işçilerini bir kere anmıyorsunuz burda sorsan ne bahsedeceğim ya adam para kazanıyor derler garip

1000150724.webp

RAM konusunda çok iyi birisi ona lafım yok.
Sadece ram konusunda değil genel olarak birçok farklı anakartı deneyimleyip ve araştırdığı bilgiyi bize düzgün bir şekilde aktardığı için ona güveniyorum diyeyim. Özellikle msi anakartları hiç stabil ve iyi bulmuyordu. İsteyen istediğini alsın tabi ki ama ben önermiyorum.

Bu YouTube da işini yapan para kazanan insanları ponçikleştirme işinden ne zaman vazgeçeceğiz acaba hergün çöpünüzü boşaltan eve su gelmesine vesile olan belediye işçilerini bir kere anmıyorsunuz burda sorsan ne bahsedeceğim ya adam para kazanıyor derler garip

Alıntıyı görüntüle
Ayhan hocanın youtube kanalı mı var?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,210
Üyeler
204,642
Son üye
yusufsl
Geri