🔥İndirim Asrock Radeon RX 9070 XT Challenger 47.239tl (Paraf 6 Taksit)

Şuan sistemim hiç yok sıfırım. OEM paket bakıyordum ama orada da fiyatlara bakınca çok da kaliteli parçaları bir arada göremiyorum. Parça parça alayım dedim. Ekran kartı ile başlayacağım böyle uygun görünüyorsa

Arkadaşlar buradaki genel konuşmalarınızı okudum. Yurtdışı fiyatlarına da bakacak olursak alayım diyorum. vatandaki Asrock olan modeli mi alayım amazondaki gigabyte olan modelini mi son karar nedir?

ha diyorsanız şu dönemde bir şey alınmaz ona da kabülüm. hali hazırda ps5 pro var
Bunu bende merak ediyorum arkadaşlar. Ben ps5 proyu satıp sistem diziyorum. Tek eksik ekran kartı kaldı. Vatandaki asrock’ın beyaz modeli 50k bende birazdan onu çekicem. Haklısınız fiyatlar çok saçma fakat kaç aydır aynı konu, şu kart 35 etmez diyorlar 1 ay sonra 45 etmez konusu açılıyor, bugünde 50 etmez diye konuşuyoruz böyle bir loop ve hep artıyor. O yüzden beklememek lazım diye düşünüyorum.

Şuan sistemim hiç yok sıfırım. OEM paket bakıyordum ama orada da fiyatlara bakınca çok da kaliteli parçaları bir arada göremiyorum. Parça parça alayım dedim. Ekran kartı ile başlayacağım böyle uygun görünüyorsa
tek tek alacaksanız ekran kartını test etmeniz gerekiyor herhangi bir sorunda iade sürenizi ve garnati sürenizi yemiş olursunuz eger arkadaşlarında güzel bir pc si olan var sa takıp dene aldıgın kartı

almayın aldırmayın, 3-4 ay sonra 60 küsüre alırsınız :kekw:
almayın aldırmayın, 2027 sonu veya başı çıkacak rdna 5 kartları 100 binden alırsınız :kekw:
Yav he he. Enayi mi millet alacak.
Gider rtx 3060 alırım takılırım.
Altı üstü 200 fps almayayım. 70-100 takılayım.

Bunu alıp başlayabilirsin

Yav he he. Enayi mi millet alacak.
Gider rtx 3060 alırım takılırım.
Altı üstü 200 fps almayayım. 70-100 takılayım.
işini görüyorsa onu al sana kimse bunu al demiyor, imzandaki 5070'i eski aldığın fiyattan bulabiliyor musun? hayır tabii
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vatan kampanya yaparkende yapiyomuydun bu yorumu acaba bedava ram satarken vatan neredeydin
Vatan kampanya yapmadı, vatan gibi büyük firmalarda belli başlı malların stoğu oluyor, ödeme planları bizim gibi değil, dönemlik. Ödeme vakti gelince aldığı fiyat veya az biraz fazlasına malını elinden anında çıkarıp borcunu kapıyor, ödemesini yapıyor. "Kampanya"ların sık sık tekrar etmemesinin sebebi bu. Bir daha öyle bir fiyat görmeyeceksin, olursa tekrar yine vatan'ın yeni dönemde aldığı fiyattan alırsın, o da ne zaman olur kim bilir. Adamlara diyoruz yabancılar fabrikadan paletle 5090 alıyor, micron 2gb modüllerin üretimini bitirdi daha üretmeyecek(5070 ve 5060ti etkileniyor), bana diyor ki vatan kampanya yaparken neredeydin. Size laf anlatılmıyor, birkaç ay sonra da bu ne biçim fiyat dersiniz yine.

Son düzenleme:
bu ürünün konusunu açtıgımda insanlar redditde genel olarak sıcaklık sorunu çok yaşadıgını söylüyorlar riskli ürün deniyor
Bende var baya memnunum serin çalışıyor

tam olarak bu ekran kartını kullanıyorum..gerçekten biraz sıcak çalışıyor alacak arkadaşların bilgisi olsun
Bende de aynı model var ortalama sıcaklık değerlerin nedir paylaşabilir misin

Bende var baya memnunum serin çalışıyor

Bende de aynı model var ortalama sıcaklık değerlerin nedir paylaşabilir misin
Seri nolarınız ne ile başlıyor arkadaşlar? Mesela SN2545; 2025’in 45. hafta üretimi. Termal jel uygulamasında revizyona gidilmiş olan seriler SN2520’den başlıyor. GPU-Z’de vramler Samsung mu, Hynix mi görülüyor? Teşekkürler…

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,094
Üyeler
204,609
Son üye
aeodark
Geri