🔥İndirim Amazon Bonus 5.000 TL 500 TL Bonus Fırsatı (1-15 Ekim)

shyNNN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,602
Amazonda prime haftasına özel bonus kartlara 5.000 TL 'ye 500 TL bonus.

• Amazon'dan yapacağınız 5.000 TL ve üzeri her alışverişinize 500 TL bonus verilecektir. Kampanya sadece Amazon Türkiye'nin kendi web sitesi (Amazon.com.tr) veya mobil uygulaması üzerinden belirtilen kartlar ile yapılan harcamalarda geçerlidir.

• Kampanya müşteri bazındadır.

• Kampanya süresince her müşteri kampanyadan 1 defa faydalanabilecektir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 500 TL bonus kazanabilir.

Son düzenleme:
Acaba diyorum, hediye kartı alsak?
Yine 500tl verir mi?
Sonuçta kampanyanın bi süresi var, bakiye hesapta uzun süre duruyor hem iade olunca çok hızlı iade edilebiliyor. (Hediye kartları sadece amazoncomtr'de kullanılabiliyor.)

Sadece kredi kartlarına mı yoksa Bonus banka kartlarında da geçerli mi?

Kupon lazım kupon bonus banka veriyor zaten

sanki 15bin lik bişi alınca da 500 veriyordu geçen bakmıştım 15 üstü bişi alırsanı 1k iyi yine ayrıca 175tl daha veriyor

:D zaten bedava kart değil mi hocam o ben 3000 lira kart ücreti ödüyorum bırakta seni katmasınlar
Yıllardır her kampanyayı veriyorken bir anda kesmesi garibime gitti.
Ayrıca kampanyaya katılırken ücret alıyor 500 tl bonus veriyorum katılmak istersen 49.99 TL kartına yansıtıcam şeklinde.
Aidatsız kart ama kampanyadan ücret alıyordu onuda kapamış.

Yıllardır her kampanyayı veriyorken bir anda kesmesi garibime gitti.
Ayrıca kampanyaya katılırken ücret alıyor 500 tl bonus veriyorum katılmak istersen 49.99 TL kartına yansıtıcam şeklinde.
Aidatsız kart ama kampanyadan ücret alıyordu onuda kapamış.
aslında çok mantıklıymış bu da garanti çok paracı banka hocam ama işini iyi yapıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,166
Üyeler
204,629
Son üye
mustafaarda
Geri