10k altına oled ekranlı soğutucu bulmak imkansız zaten bu kadar bütçe ayırmışken de 15k verip bunu almak daha mantıklı soğutucuya bu kadar para ayıran biri fp bir ürün bakmıyordur büyük ihtimalle
Ekran baya büyük. Parasının hakkını eder etmez orası tartışılır bütçeye göre değişir. Bu kulvarda curved modelde TRYX Asus ve Lian li var. Tezgah altı ürünlere hiç bakmayın. Asus ve tryx 17k 18k bandında gidiyor fiyatları. Daha önce Rog ryuo SLC olanını kullandım. Asusun ekranı da lian li kadar büyük ve hareket etmiyor. ekran kartını dikey kullandığımda ekran kartının üstüne oturuyordu ve yamuk duruyordu benim kasada. o yüzden sattım. bunun ekranının hem yukarı hemde sağa sola hareket etmesi çok manyak bişey. size bir şey anlam ifade etmeyebilir ama hem görsel olarak hemde işlevsel olarak inanılmaz işe yarıyor. Ben parasını hak ettiğini düşünüyorum.
istediği kadar olsun cücük kadar oled ekran var diye bir sıvı soğutucuya 10-15-20K vermem. verilmesinide gönül rahatlığı ile tavsiye etmem. illa kasanın içine ekran sokacağım diyenlerede, her ne kadar önermesemde 8-9 inchlik TR trofeo alıp üstünede dünyanın en güçlü soğutucularından arctic lf 3 360 pro al geç diyorum. ekranlı sıvı soğutucular konusunda dünyada fiyatının ciddi oranda düşmesi gerektiğini düşünenlerdenim ve satın alınmazsa ülkemizde de bu fiyatlar illaki düşecektir.
Satıcı shill gibi açıklama olacak da ben bu satıcıdan zamanında 4080 aero aldım bayağı da uyguna getirmişti bana yurtdışında 4000 serisi uçmuşken bizde de çoğu yer kazık sattığı dönem 35'e taksitle vermişti arkadaş.
Bu ürünlerden ne kadar kâr güdüyor şu an bilmiyom ama çok değildir diye düşünüyorum. Zamanında da aldığına satmıştı bana Amazon US'ten getirtip.
Ürünün kendisine gelirsem fiyatına göre curved değil "cursed" olmuş bu fiyatlar ne la ben 2.500 lian li ekrana verirken canım acıdı o pompanın beni de pompalaması falan lazım yani. Bu fiyata Noctua 360-420 bile alsam daha mantıklı, anlayamadım ben bu fiyatı.
Ekran baya büyük. Parasının hakkını eder etmez orası tartışılır bütçeye göre değişir. Bu kulvarda curved modelde TRYX Asus ve Lian li var. Tezgah altı ürünlere hiç bakmayın. Asus ve tryx 17k 18k bandında gidiyor fiyatları. Daha önce Rog ryuo SLC olanını kullandım. Asusun ekranı da lian li kadar büyük ve hareket etmiyor. ekran kartını dikey kullandığımda ekran kartının üstüne oturuyordu ve yamuk duruyordu benim kasada. o yüzden sattım. bunun ekranının hem yukarı hemde sağa sola hareket etmesi çok manyak bişey. size bir şey anlam ifade etmeyebilir ama hem görsel olarak hemde işlevsel olarak inanılmaz işe yarıyor. Ben parasını hak ettiğini düşünüyorum.