tamamdır sagolasın hocamyastık koyarım dersen sandalyeyle aynı işte cok cabuk kırılıyor kuması yırtılıyor 4kda az degil biraz daha ekle iyi bisey al ucuz etin yahnisi kötü oluyor
tamamdır sagolasın hocamyastık koyarım dersen sandalyeyle aynı işte cok cabuk kırılıyor kuması yırtılıyor 4kda az degil biraz daha ekle iyi bisey al ucuz etin yahnisi kötü oluyor
Amazon depo çalışanları iade eden müşterinin iade yazısını bile poşetin içinden almaya tenezzül etmemişler , öylece göndermişler bana. Çok iyi ya.
![]()
İş artık otomasyona dönmüş al geç , al geç yapıyorlar bence ekstra çaba sarf edilmiyor . İlk zamanlarda çok iyiydi amazon depo konusunda.Depo çalışanları biraz fazla umursamaz galiba, karşılaştığım olay; ALINTI
38k ya 3050 üstüne 512 GB SSD ve adını duymadığım AMD işlemci ahh ahh laptop piyasası ne hallerde ahCs valorant vs için laptop arayanlar
38 bine tuf gaming serisi indirime girmiş 365 günün en düşük fiyatı
Asus TUF Gaming A15 FA506NCG-HN186W AMD Ryzen 7 7445HS 16GB 512GB SSD RTX3050 Windows 11 Home 15.6" Taşınabilir Bilgisayar : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Asus TUF Gaming A15 FA506NCG-HN186W AMD Ryzen 7 7445HS 16GB 512GB SSD RTX3050 Windows 11 Home 15.6" Taşınabilir Bilgisayar : Amazon.com.tr: Bilgisayarlink.amazon
depo konusunda artık bir çok ürün kutudan ya kırık yada bozuk çıkıyor.İş artık otomasyona dönmüş al geç , al geç yapıyorlar bence ekstra çaba sarf edilmiyor . İlk zamanlarda çok iyiydi amazon depo konusunda.
Anında bitmiştiAlıntıyı görüntüle
GIGABYTE VGA AMD RADEON 16GB GDDR6 RX 9070 XT GAMING OC Ekran Kartı, GV-R9070XTGAMING OC-16GD : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE VGA AMD RADEON 16GB GDDR6 RX 9070 XT GAMING OC Ekran Kartı, GV-R9070XTGAMING OC-16GD : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
daha önce hiç aklıma gelmemişti bu akşam bota ürünlerin kaç saniyede stoğunun bittiğini gösteren bir özellik ekleyeceğimAnında bitmişti
tam da telefonumun şarjı bittiği vakte gelmiş , çıldırırsın yaa. 51k olmus artık beni aşar bu durum , kredi kartı limiti dur diyor bana artkAlıntıyı görüntüle
GIGABYTE VGA AMD RADEON 16GB GDDR6 RX 9070 XT GAMING OC Ekran Kartı, GV-R9070XTGAMING OC-16GD : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE VGA AMD RADEON 16GB GDDR6 RX 9070 XT GAMING OC Ekran Kartı, GV-R9070XTGAMING OC-16GD : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Abim anında baktım gmailden bildirim geldiği anda yoktu merak etme botçular anında almıştam da telefonumun şarjı bittiği vakte gelmiş , çıldırırsın yaa. 51k olmus artık beni aşar bu durum , kredi kartı limiti dur diyor bana artk